LIVE theaterlessen

Het is hartstikke belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk thuis blijft, maar tegelijkertijd is het natuurlijk jammer dat je nu niet naar Hofplein kunt. Wij vinden het in elk geval heel jammer dat we je niet iedere week zien tijdens de lessen, repetities of bij voorstellingen. Daarom hebben we een oplossing bedacht zodat je in elk geval wél theater kan blijven spelen. Gewoon thuis in je eigen huis! En niet één keer per week, maar alle doordeweekse dagen!!

Hofplein gaat door!

Check op werkdagen om 16.00 uur op het YouTube-kanaal van Hofplein (niet vergeten te abonneren, dan mis je niks) en doe mee met een lekker actieve en creatieve theaterles. Natuurlijk is het anders dan normaal in een studio, en wellicht met een andere theatermaker dan je gewend bent, maar eigenlijk is het alleen maar leuk om iets nieuws te proberen, toch?! Misschien wil je vader of moeder ook wel meedoen. ;) En tip zeker vrienden en vriendinnen; iedereen kan natuurlijk meedoen, ook als je nog niet op Hofplein zit.

We geven leeftijdsindicaties bij de lessen, maar natuurlijk kan iedereen, jong en oud, lekker meedoen!LIVE theaterlessen

Maandag 6 april 16:00 uur
Theaterles met Malika
7 t/m 11 jaar

Dinsdag 7 april 16:00 uur
Theaterles
7 t/m 11 jaar

Woensdag 8 april 16:00 uur
Theaterles met Kim
7 t/m 11 jaar

Donderdag 9 april 16:00 uur
Zangles met Flore
7 t/m 11 jaar

Vrijdag 10 april 16:00 uur
Theaterles
7 t/m 11 jaar

Zaterdag 11 april 12:00 uur
Theaterles
vanaf 12 jaar

Foto's

Info


    Toekomstige data: