Luna

Info

Deel via:

Locatie

Rotterdam-Noord

Hofpleintheater, Benthemplein 13, 3032 AA Rotterdam

Bereikbaarheid
Het Hofpleintheater bevindt zich in het grote scholencomplex aan het Benthemplein, tussen de scholen Grafisch Lyceum en Zadkine College in.

Het Hofpleintheater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tramhalte Schiekade of Heer Bokelweg – metrostation Stadhuis of Rotterdam Centraal).

Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor en achter het theater. Dagelijks betaald parkeren – maandag t/m zaterdag 09.00 – 23.00 uur en zondag 12.00 – 23.00 uur (€ 2,76 per uur – zone 711).

Toegankelijkheid
In ons theater bevinden zich veel trappen. Maak je gebruik van een rolstoel of kan je niet traplopen? Geef dan bij binnenkomst aan dat je graag gebruik wil maken van de lift, één van onze medewerkers begeleidt je dan met de lift naar boven.

Het mindervalide toilet bevindt zich in de foyer op de begane grond.

Deuren open
De aanvangstijd van de voorstelling staat op je ticket. Drie kwartier voor aanvang gaan de deuren van het theater open en ben je van harte welkom voor een drankje in onze foyer.

Het Hofpleintheater ligt in het centrum van Rotterdam, waardoor het soms druk is op de weg. Vertrek dus ruim op tijd. Mocht je onverhoopt toch te laat komen, dan doen we ons best om je alsnog een plek in de zaal te geven.

De zaal gaat ongeveer een kwartier voor aanvang open.

In het theater
Bij binnenkomst in onze foyer kun je je jas ophangen. Let op, dit is geen bewaakte garderobe.

De toiletten bevinden zich in de foyer én op de entresol. Het mindervalidetoilet bevindt zich in de foyer op de begane grond.

Pin-only
In het Hofpleintheater kan alleen met pin betaald worden.

Luna is zo gek nog niet!

Luna hoort stemmen die haar lastigvallen. Stemmen die niemand anders kan horen. Daarom zit ze in Huize Hoopvol. Toch is haar leven sinds kort iets beter: ieder weekend mag ze bij Ties logeren. Zijn ouders denken niet dat ze gek is. Bovendien is Gozert daar: de onzichtbare vriend van Ties, die Luna ook kan horen.

Maar er komt een einde aan die fijne periode als Luna’s moeder haar meeneemt naar het verlaten vakantiepark van haar vader. Daar is helemaal niets te beleven.
Hoewel… Gozert is meegekomen. En het vakantiepark blijkt toch niet zo verlaten…

Luna is gebaseerd op het gelijknamige boek van Pieter Koolwijk en het vervolg op Gozert, dat in 2021 is bekroond met de Gouden Griffel. Jeugdtheater Hofplein was verkozen om als eerste theater dit succesvolle verhaal te vertalen naar een theatervoorstelling en dit jaar mogen we het verhaal van Luna naar het grote toneel brengen!

 

Kaarten

Voor vragen over of hulp bij het reserveren van jouw kaartje, kan je contact opnemen met de publieksservice via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 – 243 50 55.

loading...
Schoolvoorstellingen

Wil je meer informatie over het bezoeken van Luna met jouw klas of groep? Op deze pagina vind je meer informatie en voor vragen en reserveringen neem je contact op met Rianne via educatie@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 - 754 00 15

Cast

Fleur Arnoldus, Kayleigh Arthur-Nyann, Maaike Bogaard, Linde van den Bogerd, Ezra ten Brinke Kattenberg, Duco de Bruin, Madelief Dorst, Lisanne Gaemers, Sylke Godeke, Lieve Hage, Eline Heijdra, Doris van Helden, Senna Helderman, Milou Hollemans, Boaz de Jonge, Azda Kilinc, Britt de Krimpe, Piet Koole, Anna Korf, Elisabeth Levelt, Debora Maurer, Savié Mijland, Sterre van Mourik, Lucas Nijhove, Franca Oostvogel, Veronique Rothengatter, Fien Schipper, Yva Spilt, Jasmijn Verhees, Robyn de Vries.

 

Jonge spelers:

Eva van Barschot, Evy Fenger, Zarah Faye Keizerwaard, Roos de Moor, Ella de Vroed, Nennako Vroegindeweij, Niru Afrassiabi Zdjelar.

Crew

Regie

 • Maartje Wikkerink - Regisseur
 • Zora de Vos - Regisseur
 • Maaike de Groot - Regisseur

 

Script

 • Melissa Knollenburg

 

Muziek

 • Sommerhus

 

Zangcoach

 • Zora de Vos

 

Choreografie

 • Giorgio Costa

 

Kostuum

 • Sergio Cruz - Kostuumontwerp
 • Rekwisieten - Amarens van Herpen
 • Yvette Bras - Coördinator kostuumatelier

 

Decor

 • Sergio Cruz - Decorontwerp
 • David van der Wees - Decorbouw

 

Techniek

 • Kim van Wijk - Lichtontwerp

 

Promotie

 • Joep van Aert - Fotografie campagnebeeld
 • Mabèl Versloot- model campagnebeeld

 

Productieleider

 • Laura Vooges

Bekijk ook onze andere voorstellingen

Verhalen uit de hoge hoed: Verhalen uit 1001 nacht

Verhalen uit de hoge hoed: Ik wil een leeuw

Verhalen uit de hoge hoed: Roodkapje

Verhalen uit de hoge hoed: Woeste Willem

Verhalen uit de hoge hoed: Spin Anansi

Verhalen uit de hoge hoed: Olifantje abu l’abbas

Verhalen uit de hoge hoed: Joris en de draak

Verhalen uit de hoge hoed: De sneeuwkoningin

Verhalen uit de hoge hoed: De gelaarsde kat

Oorlogswinter

De drie musketieners

De briljante Bospoldervos

Sint Sing Along: Sintsalabim

Space is the place

Wat je zingt ben je zelf

Theatergroep Gewoon Leuk