Metamorphose

Over beloftes, choas en dromen...

De voorstelling Metamorphose laat de mening zien van een groep jonge mensen over de veranderingen die zij nu nodig vinden voor de stad Rotterdam. Het begint als de aarde vergaat door een zondvloed. Dit geeft ons dé kans om opnieuw te beginnen en dingen werkelijk anders te doen.

Waar sta jij als alles om je heen continu verandert; de wereld, mensen, ideeën, gevoelens, technologieën, overtuigingen… waar sta jij? Verander je mee of juist tegen? Blijf je staan of doe je mee - zet jij dromen om in daden? Iedereen is onderdeel van het grote geheel, een onmisbare radar. Zo zijn alle aanwezigen, spelers én publiek onderdeel van de voorstelling. Je bent nodig. Zonder jou valt er een gat.

De spelers in deze voorstelling onderzoeken vanuit hun eigen actuele verhalen, samen met jou, de invloed die je hebt op de wereld om je heen. Ze vragen zich hardop af wie de sterren aansteekt, en wakker blijft om ze uit te doen…
Een verhaal vol hoop, want vanaf de maan gezien is iedereen gelijk. Geloof in kleine wensen en maak grote dromen waar. Wees gewaarschuwd, vlieg niet te hoog en niet te laag en laat de appel liggen als je de wedstrijd wilt winnen.

Inspiratiebronnen voor de voorstelling zijn de stad Rotterdam, Metamorphosen van Ovidius, Metamorphose II van Escher, verhalen die de spelers en makers horen en zien, de wetenschap en ons geloof.

 Metamorphose

loading...

Embed HTML not available.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 16 maart 2019