Midzomernachtsdroom

Midzomernachtsdroom

De voorstelling Midzomernachtsdroom gaat over het magische verhaal, geïnspireerd op het origineel van William Shakespeare, waarin vier jonge mensen verliefd worden op de verkeerde persoon, en elfen en een groep repeterende acteurs voor veel verwarring zorgen.

Deze nieuwe bewerking speelt zich af in de moderne tijd, in de grote stad, met muziek en beweging. De verwarring en de chaos worden alleen maar groter. Iedereen wordt namelijk verliefd op iedereen in deze brutale muziektheatervoorstelling voor en door jongeren.

Bekijk de foto's van de voorstelling onderaan deze pagina.

 

TrailerMidzomernachtsdroom

Let op: Midzomernachtsdroom speelt in De Theaterschool in Rotterdam-Delfshaven (Pieter de Hoochweg 222), waar op dit moment flinke onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden aan de buitengevel van het pand. De Theaterschool is gewoon open en toegankelijk via de bekende ingang.

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

 

Kaartjes

loading...

Cast & crew

Cast

Duco Bakker, Caroline Bernard, Isabella Bruinaars, Noa Bruker, Coco Doorn, Ruben Eekhout, Indyra Genegel, Zoë Helderman, Dante van Hulst, Lotte Kaltenecker, Lior Kramer, Dimphy de Kruijf, Fay Leffers, Midas van der Moolen, Anne Oosterhout, Lara Ponce De León, Quinten Rothengatter, Frouke Verheijde, Casper van der Vorm en Amber Vuijk

 

Crew

  Regie

  Jaco van der Moolen - regisseur

  Karlijn Maas - Regie-assistent

 

  Muziek

  Robin van Hilten - Arrangementen en zangcoach

 

  Decor en kostuum

  Thyrza Coenraad - Decor- en kostuumontwerp

  David van der Wees - Decorbouw

  Yvette Bras - Coördinator kostuumatelier

 

  Choreografie

  Danielle Huyghe

  Maite Levy

 

  Techniek

  Jonas Franquet - Licht en technische coördinatie

  Eric Boxman - Geluid

 

 

  Productieleider

  Laura Vermeulen

Trailer

Foto's

Info

 • Locatie:
  De Theaterschool

 • Wanneer:

 • Voorstelling De Entree    Leeftijd: 12+