NIETS

Heeft NIETS betekenis?

‘Er bestaat niets van betekenis, dat had ik al lang door. En daarom heeft het geen zin om iets te doen’, zegt Pierre op een dag. Hij pakt zijn schooltas, loopt de klas uit en gaat in een boom zitten. Zijn klasgenoten weigeren om hem gelijk te geven en besluiten te laten zien dat hij het fout heeft. Er zijn talloze dingen die de moeite waard zijn en betekenis hebben… Toch? Om de beurt moet iemand iets afstaan wat hem of haar dierbaar is. Maar in hun wraakzuchtige zoektocht raken de kinderen langzaam verstrikt in een levensgevaarlijk spel met fatale gevolgen.

NIETS is een spannende thriller die gaat over de angst voor een zinloos leven en over de onmogelijke opgave om te bewijzen dat het leven wel degelijk zin heeft. In een post-corona-tijdperk willen de makers dat de voorstelling een deur opent over de vraag wat écht van waarde is. Wat is ons meest dierbare bezit? Hechten we allemaal belang aan hetzelfde? Wat is voor jou van waarde?

Deze voorstelling is gebaseerd op het jeugdboek van de Deense schrijfster Janne Teller.NIETS

Hier kun je binnenkort jouw kaartjes reserveren. 

Cast & crew

Cast

Eden Alingh, Simon Bonnewits, Juniper Devèrs, Bloem Durville, Emma Ekering, Teun de Frel, Sem van de Graaf, Thijs Haesen, Anna ten Hagen, Dimphy de Kruijf, Pim Louf, Lara Ponce Léon, Sofie Smits en Jasper van de Weerd.

Crew

Gregory Caers & Sacha van der Mast [Script & regie]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info


  • Wanneer:

  • Voorstelling