Oorlogswinter

Info

Deel via:

Locatie

Rotterdam-Noord

Hofpleintheater, Benthemplein 13, 3032 AA Rotterdam

Bereikbaarheid
Het Hofpleintheater bevindt zich in het grote scholencomplex aan het Benthemplein, tussen de scholen Grafisch Lyceum en Zadkine College in.

Het Hofpleintheater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tramhalte Schiekade of Heer Bokelweg – metrostation Stadhuis of Rotterdam Centraal).

Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor en achter het theater. Dagelijks betaald parkeren – maandag t/m zaterdag 09.00 – 23.00 uur en zondag 12.00 – 23.00 uur (€ 2,76 per uur – zone 711).

Toegankelijkheid
In ons theater bevinden zich veel trappen. Maak je gebruik van een rolstoel of kan je niet traplopen? Geef dan bij binnenkomst aan dat je graag gebruik wil maken van de lift, één van onze medewerkers begeleidt je dan met de lift naar boven.

Het mindervalide toilet bevindt zich in de foyer op de begane grond.

Deuren open
De aanvangstijd van de voorstelling staat op je ticket. Drie kwartier voor aanvang gaan de deuren van het theater open en ben je van harte welkom voor een drankje in onze foyer.

Het Hofpleintheater ligt in het centrum van Rotterdam, waardoor het soms druk is op de weg. Vertrek dus ruim op tijd. Mocht je onverhoopt toch te laat komen, dan doen we ons best om je alsnog een plek in de zaal te geven.

De zaal gaat ongeveer een kwartier voor aanvang open.

In het theater
Bij binnenkomst in onze foyer kun je je jas ophangen. Let op, dit is geen bewaakte garderobe.

De toiletten bevinden zich in de foyer én op de entresol. Het mindervalidetoilet bevindt zich in de foyer op de begane grond.

Pin-only
In het Hofpleintheater kan alleen met pin betaald worden.

Oorlogswinter

Oorlogswinter

Oorlog is van alle tijden en om ons heen. Dat maakt erover praten nog actueler en noodzakelijker dan ooit. Maar kunnen we de komende generaties beloven dat wij nooit meer oorlog zullen meemaken? Hoe is het om in deze tijd over de oorlog te spelen? En welke vergelijkingen zijn er met oorlogen van vandaag? Oorlogswinter is een spannende voorstelling gebaseerd op het bekende boek van Jan Terlouw. Een bijzonder verhaal dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog over moed, angst, vriendschap, verraad en liefde. Een spannende voorstelling die jou de vraag stelt: wat zou jij doen?

Kaarten

Voor vragen over of hulp bij het reserveren van jouw kaartje, kan je contact opnemen met de publieksservice via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 – 243 50 55.

loading...
Crew

Regie

  • Robert van de Merwe - Regisseur
  • Agustina Villanueva - Regisseur

 

Kostuums

  • Yvette Bras - Coördinator kostuumatelier

 

Techniek

  • Kim van Wijk - Hoofd techniek

Bekijk ook onze andere voorstellingen

Verhalen uit de hoge hoed: Verhalen uit 1001 nacht

Verhalen uit de hoge hoed: Ik wil een leeuw

Verhalen uit de hoge hoed: Roodkapje

Verhalen uit de hoge hoed: Woeste Willem

Verhalen uit de hoge hoed: Spin Anansi

Verhalen uit de hoge hoed: Olifantje abu l’abbas

Verhalen uit de hoge hoed: Joris en de draak

Verhalen uit de hoge hoed: De sneeuwkoningin

Verhalen uit de hoge hoed: De gelaarsde kat

De drie musketieners

De briljante Bospoldervos

Sint Sing Along: Sintsalabim

Luna

Space is the place

Wat je zingt ben je zelf

Theatergroep Gewoon Leuk