Open Dag THV

  Locatie
  Start: Pieter de Hoochstraat 29
  Eind: Pieter de Hoochweg 222

 

  Algemene informatie

  De Open Dag op zaterdag 29 januari 2022 is te bezoeken door leerlingen uit groep 8. Door middel van inschrijving voor een tijdslot van anderhalf uur reserveer je een plekje. Binnen dit tijdslot ben je het eerste uur welkom in ons schoolgebouw op de Pieter de Hoochstraat 29, waar je de sfeer van de school kunt proeven en een workshop volgt in de richting van jouw keuze. Kijk dus goed of jij het tijdslot reserveert in de richting die jij wil! Aansluitend ben je het laatste halfuur van het tijdslot welkom in ons schoolgebouw op de Pieter de Hoochweg 222 (dit is 100 meter verderop), waar je een korte voorstelling kunnen bezoeken.

Inschrijving is mogelijk voor één groep-8 leerling. Begeleiders mogen het schoolgebouw helaas niet betreden. Op 29 januari verwelkomen wij alleen groep-8 leerlingen.

In de week van 31 januari kunnen ouders zich tussen 17:00 en 19:00 uur inschrijven voor een rondleiding van maximaal 20 minuten.

Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven De Theaterhavo/vwo te bezoeken is de open dag op 29 januari voor kinderen die niet op de open lesdag zijn geweest op 22 januari. Het is niet mogelijk om je voor meerdere tijdsloten in te schrijven.

  Tijdens het bezoek gelden de huidige basis RIVM richtlijnen:

 • - Het dragen van een mondkapje
 • - Afstand houden tot andere personen van 1,5 meter
 • - Bij binnenkomst handen desinfecteren

 

  Let op!
  De inschrijving voor de Open Dag gaat via Jeugdtheater Hofplein. Je ontvangt van Jeugdtheater Hofplein de bevestiging en je ticket.
  Heb je een vraag over de school kun je mailen naar: secretariaat@thv.nl


Open Dag THV

loading...

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 29 januari 2022

 • Locatie:
  De THV

 • Wanneer: