De prinses op de app

De prinses op de app

Ieder sprookje eindigt met 'lang en gelukkig'. Maar als een prins geen sprookje vindt waar hij bij hoort, een prinses niet wil trouwen en geheimzinnige tech-ginganten duistere plannen maken, staat 'lang en gelukkig' onder druk.

Prinses Leila moet van haar ouders trouwen omdat dit traditie is, terwijl ze liever alleen wil zijn in de natuur en van trouwen moet ze niets weten. Leila's ouders verzinnen een plan waarbij de hulp van tech-gigant Marko Suikerberg wordt ingeschakeld om hun dochter aan een droomprins te koppelen. Het lijkt de ideale oplossing voor vele problemen, maar wil Leila dit wel en zit er achter deze match geen duister complot?

Een voorstelling over trouw blijven aan jezelf, je vraagtekens zetten bij traditie, over telefoonverslaving en off-grid wonen in een tiny-house.

Kortom: een wervelende familievoorstelling geïnspireerd op het bekende sprookje 'De prinses op de erwt' van Hans Christian Andersen.

Na de succesvolle kerstvoorstelling De blote kleren van de keizer, gaat regisseur Leander Breen met bijna hetzelfde team aan de slag met de kerstvoorstelling van '23 - '24: De prinses op de app!De prinses op de app

loading...

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar De prinses op de app.

Wij dekken een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Vanaf een uur voordat de voorstelling begint kunnen jullie hier cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.

Cast & crew

Cast

 

Crew

  Regie

  Leander Breen

 

  Kostuum

  Yvette Bras - Coördinator kostuumatelier

 

  Productieleider

  Enno Lobo

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Grote zaal Familievoorstelling    Leeftijd: 6+