Prutje

Geluk zit in kleine dingen

Het leven van Hens is zwaar: van vroeg tot laat werkt hij in een gevaarlijke en smerige fabriek. Het enige lichtpuntje in zijn leven is Walm, zijn zusje, die net even anders is dan alle anderen. Walm is altijd vrolijk en vindt alles mooi, maar dat kan soms ook heel lastig zijn…

Op een dag heeft Hens er genoeg van en loopt weg. Maar Walm volgt hem en al snel sluit zich een eigenwijs meisje bij hen aan: Vijf. Zij heeft gehoord van een land waar alles mogelijk is. Met z'n drieën gaan ze op zoek. Er moet toch iets beters zijn dan dit?

Prutje is een vrolijke muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar naar het gelijknamige kinderboek van Pieter Koolwijk. Een voorstelling over verandering teweeg brengen en zelf aan het roer gaan staan. Want met verbeelding en daadkracht heb jij de mogelijkheid om dingen te veranderen!

 

    Sneak peek!
    Tijdens ons open huis 'SPOT!' kan jij alvast een kleine sneak peek krijgen van de voorstelling! Kom gezellig langs op zondag 11 september in het Hofpleintheater en krijg een uniek kijkje achter de schermen tijdens een repetitie van Prutje! Zien we je dan? Meld je dan nog wel hier even aan.Prutje

loading...

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar Prutje.

Wij dekken een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Vanaf een uur voordat de voorstelling begint kunnen jullie hier cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.

Cast & crew

Cast

Duco de Bruin, Noa Bruker, Charlize van Dodewaard, Bloem Durville, Sylke Godeke, Lieve Hage, Eline Heijdra, Michelle Heijdra, Lies van der Hoeven, Britt de Kimpe, Jero Konu, Milou Kortland, Wouter Middendorp, Savié Mijland, Hannah Molenaar, Ole Morel, Thijs Nieuwenhuis, Franca Oostvogel, Tyske Sels, Marije Smedema, Mabèl Versloot, Imke Vos, Amber Vuijk en Ana-Julia van der Zalm.
 

Crew

Sacha van der Mast [Script & regie]

Clara van Spanje en Sem van de Graaf [Regie-assistentie]

Felix Feenstra [Choreografie]

Bartel Meyburg [Decorontwerp]

David van der Wees [Decorbouw]

Babette van den Berg [Kostuumontwerp]

Yvette Bras [Coördinator kostuumatelier]

Ruud Jan Bos [Componist]

Enno Lobo [Productieleider]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Grote zaal Familievoorstelling    Leeftijd: 6+