Verhalen uit de hoge hoed: Scrooge

LET OP:

Deze voorstelling vindt plaats op De Theaterschool, Pieter de Hoochweg 222, Rotterdam-Delfshaven.

Nadenken over je eigen gedrag

Ebenezer Scrooge, de gierige zakenknager die aan niets anders kan denken dan aan geld en een grote hekel heeft aan alles wat vrolijk is. Vooral de kersttijd! Scrooge is nors en kil; hij vindt al dat kerstgedoe maar nonsens en bovendien zonde van de tijd! Maar dan, op kerstavond, krijgt hij bezoek van de geest van zijn overleden zakenpartner Marley. Ooit was Marley net zo'n vrek als Scrooge en daarvoor moet hij nu boete doen. Hij waarschuwt Scrooge dat hem hetzelfde lot te wachten staat als hij zijn leven niet betert en kondigt hem de komst van drie geesten aan, die hem zullen dwingen om over zijn eigen gedrag na te denken...

Voor de allerjongste theaterfans spelen we iedere zondagochtend de allermooiste sprookjes. In de muzikale en interactieve voorstellingen komen de verhalen tot leven en neemt de acteur je mee naar de wondere wereld van sprookjes. Een ontspannen en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol luister-, kijk- en speelplezier!

De verhalen uit de hoge hoed worden gemaakt en gespeeld door Rik van der Loos, Nadia Post, Donna-Jo Aarts en Gabriel van der Pluijm.Verhalen uit de hoge hoed: Scrooge

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op De Theaterschool, Pieter de Hoochweg 222, Rotterdam-Delfshaven.

loading...

We zien je heel graag bij Scrooge. Voorlopig heeft iedereen vanaf 13 jaar nog wel een coronatoegangsbewijs nodig om het Hofpleintheater te bezoeken. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag via de CoronaCheck-app.

Blijf thuis bij verkoudheids- of griepklachten in lijn met de algemene RIVM richtlijnen. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op zodat we je kaarten kunnen verplaatsen naar een andere speeldatum.

Klik hier voor de laatste updates omtrent de coronamaatregelen.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 3+