Sint Sing Along

HIJ KOMT, HIJ KOMT!

Natuurlijk bezoekt Sinterklaas ook dit jaar weer de kinderen in Rotterdam en waar kan dat beter dan in het Hofpleintheater, hét theater dóór en vóór kinderen? Kom gezellig met de hele familie naar de gloednieuwe Sint Sing Along en beleef het lekkere verhaal van Suikergoed of fout met live muziek van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.

Net nu Sinterklaas een nieuw snoepje van suikergoed heeft laten uitvinden door professor Boudewijn, wordt er roet in het eten gegooid. Het snoepje is veel te chemisch en te zoet. Sinterklaas moet op de veganistische toer als het aan Vega Piet ligt. Er zitten behoorlijk wat calorieën in het snoepgoed en dat is te merken aan de weegschaal. Sinterklaas moet gaan voor puur en gezond, dan vliegen de kilo’s er zo af. De bleekselderij en boerenkool smoothie komen hem al snel genoeg de neus uit…

Speciaal voor deze voorstelling toveren de Pieten het Hofpleintheater om tot een echt Pietenparcours. Kom kijken, zingen, én oefen ook nog eens je Pietenvaardigheden voor aanvang van de voorstelling de foyer!

Embed HTML is niet beschikbaar.


Sint Sing Along

loading...

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 24 november 2019