Sint Sing Along

Zing mee met Sinterklaas!

Sinterklaas wordt weer een jaartje ouder, maar voelt zicht nooit te oud om aan tafel een gezellig bordspel te spelen of met mooi weer lekker naar buiten te gaan om verstoppertje te doen. Spelletjes houden hem jong. Geloof je het niet? Het is echt waar!

De Sint Sing Along 2020 staat in het teken van spelletjes die we een beetje zijn vergeten, maar heel erg leuk zijn om te spelen. Natuurlijk met het Kanariepieten-koor en dit jaar met een bijzonder optreden van Stip en Stippel, onze helden uit Verhalen uit de hoge hoed!

 

Live muziek

Deze editie van de Sint Sing Along is iets anders dan je misschien gewend bent van voorgaande jaren. In verband met de coronamaatregelen is de Sint Sing Along 2020 zonder het Rotterdams Philharmonisch orkest, maar met Muziekpiet die live muziek maakt zonder dat we allemaal hardop mee mogen zingen. De voorstelling speelt in een andere ruimte, voor minder publiek. Toch wordt het als vanouds een geweldig feest met Sinterklaas en zijn kanariepieten, Muziekpiet, Polaroid Piet, een boel andere Pieten en hopelijk ook een berg pepernoten!

 

Foyer

Er wordt gespeeld in de foyer van het Hofpleintheater. We bouwen de foyer om tot een gezellige huiskamer waar het publiek op veilige afstand aan tafeltjes kan genieten van de Sint Sing Along. Er liggen een hoop kussens, zodat kinderen lekker vooraan kunnen zitten.

 

Ontmoet Sinterklaas

Maak een mooie tekening voor Sinterklaas, vertel hem wat je het allerliefst in je schoentje vindt en ga met Sint, Piet, Stip en Stippel op de foto! Om de 1,5 meter afstand tussen bezoekers te bewaren, kunnen ouders lekker achterover leunen in hun stoel en wordt de foto genomen door de enige echte Polaroid Piet! De foto wordt meteen geprint en krijg je mee naar huis.

 Sint Sing Along

Reserveer online door te klikken op de ‘tickets’ button, of reserveer telefonisch: (010) 243 50 55

loading...

Cast & crew

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 3+