Soda Kid

Bobbi heeft een onspectaculair leven: overdag wordt ze nauwelijks opgemerkt in de klas en haar middagen besteedt ze aan haar chagrijnige, werkloze vader ontwijken, superhelden-series kijken en stiekem alle blikjes energiedrank opmaken uit de koelkast. O ja: en zich vreselijk storen aan alle ellende die volwassenen aanrichten in deze wereld: slechte wereldleiders, dierenleed en milieuproblemen. Wanneer Bobbi per ongeluk ontdekt dat ze superkrachten heeft, besluit ze haar leven drastisch om te draaien. Ze raapt lege sodablikjes bij elkaar, soldeert ze tot een flitsend harnas en zo verrijst een nieuwe superheld: Soda Kid!

 

Kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw kinderfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar Soda Kid.

Vanaf een uur voordat de voorstelling begint, dekken wij een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Daar kunnen jullie cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Voor meer informatie kan je terecht op deze pagina.Soda Kid

loading...

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 6+