Theaterkamp 2021

De leukste zomervakantie ooit

Beleef de leukste zomervakantie ooit op Theaterkamp! Vier dagen boordevol theater in de bosrijke omgeving van Austerlitz, met natuurlijk Theaterkamp Got Talent, spannende bosspellen en verhalen rond het kampvuur. Hier maak je besties for life!
In een gezellig kamphuis in een bosrijke omgeving ga je vier dagen lang onder leiding van verschillende theatermakers aan de slag met workshops spel, zang, dans, decor en kostuum. Iedere ochtend word je wakker gemaakt door onze eigen theaterkamp wekservice en begin je de dag met een stevige work-out. Na het ontbijt ga je aan de slag met een van de workshops of werk je met een groepje aan de voorstelling. Natuurlijk is er ook ruimte voor een potje voetbal, een nachtelijke speurtocht of gewoon even chillen in de woonkamer. We eindigen de dag met een bonte avond, een spannend bosspel of met verhalen rond het kampvuur. Op de laatste dag zijn alle ouders uitgenodigd om de voorstelling te bekijken en gaat iedereen met eigen vervoer weer naar huis.
De kosten voor theaterkamp bedragen €350,-. Dit is inclusief overnachtingen, maaltijden en busvervoer (op de heenweg).
De kennismakingsavond van theaterkamp is op dinsdag 29 juni in het Hofpleintheater, Benthemplein 13 in Rotterdam.

Dit jaar bestaat de kampleiding uit: Relinde, Caitlin, Rik, Eva en Robert

Voor vragen over het theaterkamp neem je telefonisch of per mail contact op met Robert via onderstaande buttons:

Telefoon E-mailTheaterkamp 2021

Helaas zit theaterkamp voor dit jaar helemaal vol en inschrijven is daarom niet meer mogelijk. Volgend jaar is er gelukkig weer theaterkamp dus we zien je graag volgend jaar!

 

Maatregelen

We hebben enorm veel zin samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de geldende richtlijnen. Als we het theaterkamp onverhoopt moeten annuleren dan nemen we hierover contact met je op en wordt ook het retourneren van het betaalde bedrag geregeld.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Datum

  • Wanneer:

  • Activiteit    Leeftijd: 9 t/m 12