Theaterkamp

DE LEUKSTE ZOMERVAKANTIE OOIT!

Voor alle kinderen van 9 t/m 12 jaar organiseren we in de zomervakantie van maandag 22 t/m donderdag 25 juli het Theaterkamp. Je maakt veel plezier, leert de fijne kneepjes van het theater maken en je maakt nieuwe vrienden! Verblijf vier dagen lang in een fantastisch mooi kamphuis in de bosrijke omgeving van Leersum in Gelderland. Onder leiding van verschillende theatermakers ga je daar aan de slag met workshops spel, zang, dans, decor en kostuum.

Iedere ochtend wordt je wakker gemaakt door onze eigen theaterkamp wekservice en begin je de dag met een stevige work-out! Na het ontbijt ga je aan de slag met een van de workshops of werk je met een groepje aan de eindvoorstelling. We sluiten de dag af met een Theaterkamp Got Talent, een spannend bosspel of met verhalen rond het kampvuur. Natuurlijk is er ook ruimte voor een potje voetbal, een nachtelijke speurtocht of even hangen in de woonkamer met een goed boek. Het Theaterkamp is voor iedereen, dus ook voor niet-Hofplein leerlingen.  Je beste vriend of vriendin kan dus ook gezellig mee!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Kosten: € 350,- (inclusief busvervoer op maandag 22 juli, drie overnachtingen en alle maaltijden)

Op donderdag 24 juli zijn alle ouders uitgenodigd om de voorstelling te bezoeken, wordt er met z’n allen nog wat lekkers gegeten en gaat iedereen met eigen vervoer weer naar huis.

Meld je aan op de interesselijst en je ontvangt bericht van ons zodra de inschrijving van start gaat!

 

AANMELDFORMULIERTheaterkamp

Embed HTML not available.

Foto's

Info