Theaterkamp 2024

De leukste zomervakantie ooit

Beleef de leukste zomervakantie ooit op Theaterkamp! Vier dagen boordevol theater in een bosrijke omgeving, met bijvoorbeeld Theaterkamp Got Talent, spannende bosspellen en verhalen rond het kampvuur. Hier maak je besties for life!

Theaterkamp is er voor iedereen van groep 5 t/m groep 8.

In een gezellig kamphuis op een schiereiland aan het Brielse meer ga je vier dagen lang onder leiding van verschillende theatermakers aan de slag met workshops spel, zang en dans. Iedere ochtend word je wakker gemaakt door onze eigen theaterkamp wekservice en begin je de dag met een stevige work-out. Na het ontbijt ga je aan de slag met een van de workshops of werk je met een groepje aan de voorstelling. Natuurlijk is er ook ruimte voor een potje voetbal, een nachtelijke speurtocht of gewoon even chillen in de woonkamer. We eindigen de dag met bijvoorbeeld een bonte avond, een spannend bosspel of met verhalen rond het kampvuur. Op de laatste dag zijn alle ouders, opa's, oma's, broertjes en zusjes uitgenodigd om de voorstelling te bekijken en gaat iedereen met eigen vervoer weer naar huis.

De kosten voor theaterkamp bedragen € 360,-. Dit is inclusief overnachtingen, maaltijden en busvervoer (op de heenweg). De maaltijden worden verzorgd door de verhuurder en verzorgen naast de standaard maaltijden ook maaltijden die vegetarisch, halal, glutenvrij of lactosevrij zijn.

Voor vertrek houden we een kennismakingsavond waarop je de kampleiding, docenten en andere deelnemers ontmoet.

De kampleiding bestaat uit: Rik, Relinde, Robin, Caitlin, Rianne, Maaike en Robert.

 

Vragen

Voor vragen over het theaterkamp neem je telefonisch of per mail contact op met Robert via onderstaande buttons:
Telefoon E-mailTheaterkamp 2024

Binnenkort kan je jezelf inschrijven voor theaterkamp 2024!

 

Foto’s theaterkamp 2023

Foto’s: Lotte Spek Photography

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Brielse meer

  • Wanneer:

  • Activiteit    Leeftijd: Groep 5 t/m Groep 8