Verhalen uit de hoge hoed: De klokkenluider van de Notre Dame

In de beroemdste kathedraal van Parijs woont Quasimodo. Hij is de klokkenluider van de Notre Dame. Hij mag nooit naar buiten, omdat iedereen hem lelijk vindt. Op een dag raapt Quasimodo zijn moed bij elkaar en gaat toch de straat op. Daar wordt hij verliefd op de mooie Esmeralda. Zal Quasimodo ooit geaccepteerd worden om wie hij is?

Verhalen uit de hoge hoed

Voor de allerjongste theaterfans spelen we dit seizoen vijftien sprookjes! Tijdens deze muzikale en interactieve voorstellingen komen de verhalen tot leven en nemen de acteurs je mee naar de wondere wereld van sprookjes. Een ontspannen en vrolijk programma voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol luister-, kijk- en speelplezier!

Door de 1,5 m afstand-regel tussen volwassenen uit verschillende huishoudens is de zaalcapaciteit behoorlijk beperkt. Kinderen hoeven geen afstand te houden. We willen dan ook zo veel mogelijk kinderen laten genieten van de voorstelling. Vriendelijk vragen we je daarom voor maximaal twee volwassenen uit één huishouden te reserveren. Het is natuurlijk wel mogelijk om meerdere kinderen, ook uit verschillende huishoudens, mee te nemen.Verhalen uit de hoge hoed: De klokkenluider van de Notre Dame

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 3+