Verhalen uit de hoge hoed: Verhalen uit 1001 nacht

Verhalen uit 1001 nacht

De koning is bedrogen door zijn vrouw en daardoor vertrouwt hij niemand meer. Iedere dag trouwt hij met een andere vrouw en laat haar daarna verdwijnen. Op een dag is Sheherezade aan de beurt en ze kent inmiddels de reputatie van de koning.. Iedere avond voor het slapen gaan, vertelt Sheherezade een verhaal aan de koning. Ieder avond een ander verhaal, alleen het verhaal is nooit af. De koning wilt wel erg graag weten hoe het verhaal afloopt en besluit daarom om Sheherezade te sparen zodat hij kan horen hoe het afloopt. Na duizend en één nacht zijn de verhalen op, maar de koning is ondertussen zoveel van haar gaan houden.. Loopt het allemaal dan alsnog goed af?

 

  Verhalen uit de hoge hoed

  Voor de allerjongste theaterfans spelen Stip en Stippel iedere zondagochtend de allermooiste sprookjes. In de muzikale en interactieve voorstellingen komen de verhalen tot leven en nemen we je mee naar de wondere wereld van sprookjes. Een ontspannen en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol luister-, kijk- en speelplezier!

 

  Bekijk hier alle andere sproojes van Verhalen uit de hoge hoed van dit seizoen!

   

   Moederdag ontbijt

   Op zondag 12 mei is het Moederdag en dat vieren we met een voorstelling inclusief Moederdagontbijt! Reserveren hiervoor kan onderaan deze pagina. Wanneer je een kaartje reserveert voor de voorstelling, dan zit het ontbijt automatisch inbegrepen.

   We bieden verse broodjes, heerlijk beleg (vlees en vega), fruit en drinken aan. Ben je ergens allergisch voor? Neem dan contact op via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55, dan houden we hier rekening mee.

   Om 10.00 uur opent het theater voor het speciale Moederdagontbijt en om 11.00 uur start de voorstelling.Verhalen uit de hoge hoed: Verhalen uit 1001 nacht

Kaartjes

loading...

 
Voorstelling inclusief Moederdagontbijt
loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Cast & crew

De sprookjes van Verhalen uit de hoge hoed worden gemaakt en gespeeld door Miquel Kapel, Rik van der Loos, Gabriel van der Pluijm, Nadia Post, Tiffany Vicario, Maaike Wijntje en Dionne Zwennicker.

 

  Ontwerp decor & kostuums

  Yvette Bras

 

  Productie

  Laura Vermeulen

 

  Programmering

  Maartje Wikkerink

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Voorstelling Zadkine zaal Verhalen uit de hoge hoed Stip en Stippel    Leeftijd: 3+