Verhalen uit de hoge hoed: Het meisje met de zwavelstokjes

Het meisje met de zwavelstokjes

Terwijl iedereen op oudejaarsavond binnen zit en gezellig met al hun dierbaren rondom het haardvuur zitten, zwerft er buiten een meisje op blote voeten op straat. Ze moet al haar zwavelstokjes verkopen en dan pas durft ze naar huis te gaan. Maar het is zo koud, dat ze zelf besluit een zwavelstokje aan te steken, om iets warmer te worden. Daardoor krijgt ze het gevoel dat ze ook in een warm en gezellig huis zit, in plaats van buiten in de kou op straat. Hoe zal dit aflopen?

 

  Verhalen uit de hoge hoed

  Voor de allerjongste theaterfans spelen Stip en Stippel iedere zondagochtend de allermooiste sprookjes. In de muzikale en interactieve voorstellingen komen de verhalen tot leven en nemen we je mee naar de wondere wereld van sprookjes. Een ontspannen en vrolijke voorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar, barstensvol luister-, kijk- en speelplezier!

 

  Bekijk hier alle andere sproojes van Verhalen uit de hoge hoed van dit seizoen!Verhalen uit de hoge hoed: Het meisje met de zwavelstokjes

loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Cast & crew

De sprookjes van Verhalen uit de hoge hoed worden gemaakt en gespeeld door Miquel Kapel, Rik van der Loos, Gabriel van der Pluijm, Nadia Post, Tiffany Vicario, Maaike Wijntje en Dionne Zwennicker.

 

  Ontwerp decor & kostuums

  Yvette Bras

 

  Productie

  Laura Vermeulen

 

  Programmering

  Maartje Wikkerink

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 10 december 2023

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Voorstelling Zadkine zaal Verhalen uit de hoge hoed Stip en Stippel    Leeftijd: 3+