WinterFEESTival

FEESTivalseizoen in het Hofpleintheater!

Deze kerstvakantie staat het Hofpleintheater in het teken van 'FEEST'. Het FEESTival biedt voor kinderen vanaf 3 jaar een goedgemutst festivalprogramma met verfrissende voorstellingen en creatieve activiteiten! We hebben weer drie leuke voorstellingen op het programma staan. Daarnaast kan je met de strippenkaart knutselen op het doe-het-zelf-plein, verkleed op de foto gaan, een workshop volgen en meedoen aan een theatrale rondleiding.

Koop je een kaartje voor de voorstelling? Dan zit de strippenkaart al bij je kaartje inbegrepen.

Met de strippenkaart is het voor peuters, kleuters en 6 en 7-jarigen mogelijk om een proefles te volgen. Ben je tussen de 8 en 12 jaar en wil je een proefles volgen? Dan meld je jezelf via deze pagina aan.

Deze kerstvakantie kan je genieten van De verhalen uit de hoge hoed: De Notenkraker, De gelaarsde kat en Pinokkio. Kies één voorstelling uit of ga gezellig naar alle voorstellingen.

 

  De Notenkraker (30 december)

  Clara krijgt op kerstavond een houten pop. Het is niet zomaar een houten pop, het is een notenkraker. 's Nachts kan ze niet slapen. Ze loopt naar de woonkamer en ontdekt dat de notenkraker kan bewegen en praten! De notenkraker is eigenlijk een betoverde prins. Zal de betovering van de notenkraker verbroken worden?

 

  De gelaarsde kat (3 januari)

  Een arme man erft een kat. De kat, gelaarsd en al, kan praten, is slim, en ook een beetje sluw. Hij heeft het beste voor met de arme man, en wil hem helpen. De gelaarsde kat heeft een plan bedacht... Zal het hem lukken de man te helpen?

 

  Pinokkio (4 januari)

  Uit een wonderlijk stuk hout dat wel lijkt te leven, snijdt Gepetto een marionet. Hij noemt hem Pinokkio, en wil hem liefdevol opvoeden als zijn eigen zoon. Maar de onnozele Pinokkio zit vol streken en gaat ervandoor om van het ene avontuur in het andere verzeild te raken.WinterFEESTival

  Losse strippenkaart
  loading...

 

  De notenkraker incl. strippenkaart
  Donderdag 30 december
  loading...

 

  De gelaarsde kat incl. strippenkaart
  Maandag 3 januari
  loading...

 

  Pinokkio incl. strippenkaart
  Dinsdag 4 januari
  loading...

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 •    Leeftijd: 3+