WinterFEESTival

Vier de winter!

Deze kerstvakantie staat het Hofpleintheater in het teken van 'FEEST'. Het FEESTival biedt voor kinderen vanaf 3 jaar een goedgemutst festivalprogramma met verfrissende voorstellingen en creatieve activiteiten!

 

FEESTivalprogramma

Maandag 28 t/m woensdag 30 december

Het FEESTival bestaat uit 3 onderdelen die je als één programma volgt:

10.00 uur           aanvang

Deel 1:                Theaterworkshop of knutselworkshop

Deel 2:               Voorstelling*

Deel 3:               Theaterworkshop of knutselworkshop

12.30 uur           einde

*Maandag 28 & woensdag 30 december: Verhalen uit de hoge hoed: Het zwanenmeer

Een klassiek kerstsprookje over een prins, een boze tovenaar en prachtige zwanen die eigenlijk echte meisjes zijn. Zal de prins de betovering van de zwanen kunnen verbreken?

*Dinsdag 29 december: Verhalen uit de hoge hoed: Roodkapje 

Roodkapje loopt door het bos, op weg naar oma. Ze mag eigenlijk niet van het pad af, want de grote boze wolf woont in het bos. Maar Roodkapje ziet zulke mooie bloemen staan...

 

Maatregelen

In verband met de coronamaatregelen heeft het FEESTival nu een iets andere opzet dan je wellicht gewend bent van voorgaande edities. Iedere dag is het FEEST volgens een vast tijdslot van 10.00 tot 12.30 uur. Een verrassende en creatieve ochtend met een superleuke theaterworkshop, bezoek aan een toffe voorstelling en een knutselworkshop.

De theater- en knutselworkshops vinden plaats in één van onze studio’s. De bezoekers worden hiervoor in kleinere groepen verdeeld. De voorstelling speelt in de grote zaal van het Hofpleintheater en die bezoekt iedereen samen. Vanzelfsprekend houden we rekening met alle geldende RIVM richtlijnen.

Om zo veel mogelijk kinderen te laten genieten van de voorstelling en workshops vragen we je met maximaal één volwassen begeleider te komen omdat volwassenen onderling nog steeds afstand moeten houden. Kinderen hoeven dit niet, dus het is natuurlijk mogelijk om meerdere kinderen mee te nemen.

Vanwege de huidige richtlijnen van het RIVM de horeca in het Hofpleintheater gesloten. Natuurlijk mag je je eigen pakje drinken, snack en boterham wel meenemen!WinterFEESTival

Jeugdtheater Hofplein schort alle voorstellingen en activiteiten in de vrije tijd op tot en met 19 januari a.s. Heb je kaartjes voor het WinterFEESTival? Dan word je per e-mail op de hoogte gehouden van verdere gang van zaken.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 30 december 2020

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Opgeschort Festival    Leeftijd: 3+