Wonderland

Magische kerstvoorstelling

Stap met Alex binnen in een magische wereld. De voorstelling Wonderland is een spel met de realiteit. Een ode aan het ongewone. Mensen en wezens gedragen zich er absurd, maar wellicht is vreemd het nieuwe gewoon?

We volgen Alex, een meisje dat zichzelf plotseling Wonderland in schiet. Ze raakt verstrikt in een wonderlijk web van absurde situaties, raadselssprekende rupsen, een grijnzende en uit elkaar vallende kat, dansende beren, een donkere onderwereld, een boze koningin én we zijn getuige van een knaller van een bruiloftsfeest! Alles en iedereen wordt muzikaal bij de hand genomen door een indrukwekkend koor. Zij trekken zingend met Alex door Wonderland.

Worden haar dromen werkelijkheid? Het lijkt erop. Worden haar angsten werkelijkheid? Wie weet! Raakt Alex verstrikt in het web van Wonderland, of weet ze zich eraan te ontworstelen?

Wonderland is een voorstelling voor iedereen, jong en oud, die zich over de magie van het leven durft te blijven verbazen. En voor iedereen die wil genieten van grootse muziek en theatrale personages in de altijd magische kerstperiode.

 

Embed HTML not available.


Wonderland

loading...

Embed HTML not available.

Foto's

Info

  • Locatie: Hofpleintheater

  •   
    Toekomstige data: