Alles kan gebeuren in het woud

Hoe ver ga jij voor je eigen geluk?

In Alles kan gebeuren in het woud worden de sprookjes van de Gebroeders Grimm (waaronder Roodkapje, Rapunzel, Sjaak en de bonenstaak en Assepoester) dwars door elkaar verteld.

De bakker en zijn vrouw wonen in een vervloekt huis. Hun buurvrouw, de gemene heks, vertelt hen dat de vloek maar op één manier verbroken kan worden. Door het verzamelen van vier voorwerpen: een melkwitte koe, een pluk vlasblond haar, een bloedrode mantel en een glazen muiltje.

Tijdens hun zoektocht in het woud, komen de bakker en zijn vrouw anderen tegen die elk hun eigen wens proberen te vervullen. Iedereen komt hierdoor voor een belangrijke keuze te staan.. In hoeverre is je eigen wens belangrijker dan het geluk van anderen?Alles kan gebeuren in het woud

loading...

Let op: deze voorstelling speelt in De Entree in De Theaterschool (Pieter de Hoochweg 222, 3024 BJ Rotterdam-Delfshaven).

Cast & crew

Cast

Sep Adegeest, Roel van den Baard, Jaap van den Bosch, Liedewij Bosma, Hector Boudesteijn, Marieke Braun, Lotte van der Burg, Stijn Essers, Floortje Griffioen, Dante van Hulst, Eloise Kreemers, Fay Leffers, Eliska Luimstra, Max Molenaar, Femke Nuijens, Patrick van Rossum, Nadia Schoormans, Cailean van der Sloot, Lynn Vijverberg, Juliette van Vlijmen, Emy Voogt, Meike de Vries, Tom Wichhart, Evi van Winden en Mats van Zuuren.

 

Crew

  Regie

  Rik van der Loos

  Reline Burgerhoudt

 

  Kostuum

  Yvette Bras - Coördinator kostuumatelier

 

  Techniek

  Kim van Wijk - Hoofd techniek

 

  Fotografie

  Lotte Spek

  Violet Wasch - Stagiaire vormgeving - ontwerp campagnebeeld

 

  Productieleider

  Gioya van Rees

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

 • Locatie:
  De Theaterschool

 • Wanneer:

 • Voorstelling De Entree    Leeftijd: 8+