Zomerschool 2022

De leukste school van de zomer!

Wie wil je spelen? Een prinses in een paleis? Een stoere ridder? Een vliegende superheld? Zeg het maar, op het toneel kan alles. En jij speelt de hoofdrol!

Deze zomer organiseert Jeugdtheater Hofplein de Zomerschool! Samen met een ervaren theatermaker ga je aan de slag met tekst, improvisatie en beweging. De dag start om 09.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Het resultaat wordt aan het einde van de dag, om 16.00 uur, gepresenteerd aan ouders of andere familieleden en vrienden.

Een kaartje voor Zomerschool kost € 35,- per dag en je kan net zoveel dagen mee doen als je zelf wil. Met je Jeugdvakantiepaspoort krijg je (voor één dag) € 20,- korting op de Zomerschool! De kortingscode wordt via het Jeugdvakantiepaspoort gecommuniceerd.

Let op: je krijgt alleen korting als je het Jeugdvakantiepaspoort op de dag zelf kan laten zien. Kan je dit niet, dan betaal je het reguliere tarief. Er is geen lunch inbegrepen bij de zomerschool, daarom willen we je vragen om je eigen eten en drinken mee te nemen.

Voor vragen over de zomerschool neem je contact op met Eva of Robert: 010-2435055 of kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl.Zomerschool 2022

loading...

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Activiteit    Leeftijd: 6 t/m 12