Zomerschool

De leukste school van de zomer!

Wie wil je spelen? Een prinses in een paleis? Een stoere ridder? Een vliegende superheld? Zeg het maar, op het toneel kan alles. En jij speelt de hoofdrol!

Deze zomer organiseert Jeugdtheater Hofplein de Zomerschool! Samen met een ervaren theatermaker ga je aan de slag met tekst, improvisatie en beweging. De dag start om 09.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Het resultaat wordt aan het einde van de dag, om 16.00 uur, gepresenteerd aan ouders of andere familieleden en vrienden.

Een kaartje voor Zomerschool kost € 35 per dag. Met je Jeugdvakantiepaspoort krijg je korting op de Zomerschool!

Let op: je krijgt alleen korting als je het Jeugdvakantiepaspoort op de dag zelf kan laten zien. Kan je dit niet, dan betaal je het reguliere tarief.

Voor vragen over de zomerschool neem je contact op met Eva of Robert: 010-2435055 of kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl.Zomerschool

Reserveer online door te klikken op de ‘tickets’ button, of reserveer telefonisch: (010) 243 50 55

loading...

Maatregelen

We hebben enorm veel zin samen met jou aan de slag te gaan. Vanzelfsprekend met inachtneming van de geldende richtlijnen. Als we de zomerschool onverhoopt moeten annuleren dan nemen we hierover contact met je op en wordt ook het retourneren van het betaalde bedrag geregeld.

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    Hofpleintheater

  • Wanneer:

  • Activiteit    Leeftijd: 6 t/m 12