LenteFEESTival: Het zwanenmeer

Ware liefde

Een ongelukkige liefde. Prins Siegfried wordt verliefd op prinses Odette. Zij kunnen niet samenzijn, omdat zij door magie in een witte zwaan is veranderd. Door een list wordt prins Siegfried verliefd op de dochter van een tovenaar, die exact op prinses Odette lijkt. Prins Siegfried ontdekt het verraad, maar is hij nog op tijd om zijn ware liefde, prinses Odette, te redden?

 

 

  Bekijk hier alle andere sprookjes van Verhalen uit de hoge hoed van dit seizoen!

   

   Schilderworkshop door Ellen Windhorst
   Kunstenaar Ellen Windhorst geeft tijdens het LenteFEESTival op woensdag 21 februari een workshop 'achterdoek beschilderen', waarin ze met de kinderen aan de slag gaat in de stijl van een beroemde kunstenaar (zoals Matisse, Paul Klee, Ensor). Wanneer het doek af is, komt het in de foyer te hangen! Misschien ken je haar van de 2 televisieseries die zij heeft gemaakt voor de KRO! Deze workshop zit inbegrepen in jouw strippenkaart. Bekijk de website van Ellen voor meer foto's en informatie over haar workshop.LenteFEESTival: Het zwanenmeer

loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Cast & crew

De sprookjes van Verhalen uit de hoge hoed worden gemaakt en gespeeld door Miquel Kapel, Rik van der Loos, Gabriel van der Pluijm, Nadia Post, Tiffany Vicario, Maaike Wijntje en Dionne Zwennicker.

 

  Ontwerp decor & kostuums

  Yvette Bras

 

  Productie

  Laura Vermeulen

 

  Programmering

  Maartje Wikkerink

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

Dit evenement eindigde op 19 februari 2024

 • Locatie:
  Hofpleintheater

 • Wanneer:

 • Voorstelling Verhalen uit de hoge hoed Stip en Stippel    Leeftijd: 3+