Het meisje met de zwavelstokjes

Een betoverende reis

Wat tover jij wanneer je alles kan toveren waarover je droomt? Welke nare nachtmerries tover je weg wanneer je magische krachten bezit? Hoe denken kinderen over de plaats waar zij zijn geboren en wonen? Waarom groeit het ene kind op in een prachtig paleis en het andere kind onder barre omstandigheden? De liefde van opa’s en oma’s is bijzonder voor kinderen, maar waarom?

Iedereen kent het prachtige sprookje ‘Het meisje met de zwavelstokjes’ van H.C. Andersen. Maar de versie van theatermaker Sudesca en haar jonge cast, die kent niemand nog! Deze versie is samen ontwikkeld met jonge spelers waardoor het klassieke verhaal in een nieuw en verrassend jasje is gegoten.

Het meisje met de zwavelstokjes is een beeldende bewegingstheaterbeleving die jou uitnodigt voor een betoverende reis. Beleef en verbeeld dromen en angsten die weleens uit onverwachte hoeken kunnen komen.Het meisje met de zwavelstokjes

Let op: deze voorstelling speelt in De Vide in De Theaterschool (Pieter de Hoochweg 222, 3024 BJ Rotterdam-Delfshaven).

loading...

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje kan je contact opnemen via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

Cast & crew

Cast

Jamila Bechoe, Door Daalmeijer, Ian van Delzen, Lavani van der Heijden, Veronique Rothengatter, Florentijn Schutte, Fee Sevenants, Jayvano van Tessel, Elisa Toro Garcia, Alyssa in ’t Veld, Nenna V en Nola Zuidwijk.

 

Crew

Sudesca Janse [Regie]

Bart Kuntz [Soundscape]

Liesbeth de Boer [Vormgeving]

Yvette Bras [Kostuumontwerp]

Robert Stolk [Productieleider]

Embed HTML is niet beschikbaar.

Foto's

Info

  • Locatie:
    De Theaterschool

  • Wanneer:

  • Voorstelling    Leeftijd: 4+