Bekijk ons nieuwe educatieaanbod 2018-2019

Een nieuw programma boordevol theatereducatie

Bekijk nu ons nieuwe educatieaanbod voor schooljaar 2018-2019 voor het primair, voortgezet, speciaal onderwijs en BSO’s! Van op maat ontwikkelde leerlijnen theater en te gekke meespeelvoorstellingen, tot themaprojecten, indrukwekkende Jeugdtheatervoorstellingen en toffe FEESTivals. Voor iedere groep en leeftijd hebben we passend aanbod. Heb je een specifieke wens, neem gerust contact op. Dan kijken we samen met je naar de mogelijkheden.

Schoolvoorstellingen
Bezoek komend schooljaar samen met je klas een Hofpleinvoorstelling en boek voorafgaand een workshop op school ter voorbereiding op het thema van de voorstelling. Zoals gewend zijn de voorstellingen fantasierijk en nemen ze het publiek mee naar de wereld van verbeelding. De voorstellingen sluiten o.a. aan bij overkoepelende thema’s als: Taal & geletterdheid, inclusiviteit, burgerschap & maatschappij en volwassen worden.

Voorstellingen op school
Het is vooral zelf meespelen en ontdekken tijdens de meespeelvoorstellingen De Gruffalo, Raad eens hoeveel ik van je hou, Dans met mij!, en Uit de hoge hoed. Stuk voor stuk leuke en leerzame meespeelvoorstellingen vol fantasie en humor voor leerlingen variërend van groep 1 t/m 6 die aansluiten bij hun belevingswereld.

Theaterlessen op maat
Naast ons brede aanbod bieden we ook theaterlessen op school voor primair en voortgezet onderwijs (vmbo) in de vorm van langlopende leerlijnen die aansluit bij de kerndoelen van het onderwijs, korte lessenreeksen en workshop op maat.
Daarnaast bieden we ook trainingen voor leerkrachten waarin theatervaardigheden aangereikt worden die bijdragen aan de basisvaardigen: relatie, competentie en autonomie.

Klik hier voor een volledig overzicht van ons nieuwe educatieaanbod.

Heb je specifieke wensen? Wij gaan graag met je in gesprek hoe we deze vorm kunnen geven.

 

 

 

Info

Een nieuw programma boordevol theatereducatie Bekijk nu ons nieuwe educatieaanbod voor schooljaar 2018-2019 voor het primair, voortgezet, speciaal onderwijs en BSO’s! Van op maat ontwikkelde leerlijnen theater en te gekke meespeelvoorstellingen, tot themaprojecten, indrukwekkende Jeugdtheatervoorstellingen en toffe FEESTivals. Voor iedere groep en leeftijd hebben we passend aanbod. Heb je een specifieke wens, neem gerust contact […]