Bewaar je kaartje, geniet later

Hierbij informeren we ons publiek graag over de maatregelen ten aanzien van de reeds gekochte kaarten voor voorstellingen bij Jeugdtheater Hofplein die door het corona-virus zijn uitgesteld.

Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers die kaarten hebben gekocht voor activiteiten die zijn opgeschort i.v.m. de coronacrisis, om hun kaarten te behouden en zo de culturele sector te steunen.

Dit vraagt Jeugdtheater Hofplein ook aan al onze bezoekers, en daarmee ook aan jou. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van Onderwijs Cultuur & Wetenschap en volgens de regels van de ACMG. Jeugdtheater Hofplein sluit zich hierbij aan.

Voucher
Wij zijn op zoek naar nieuwe data voor onze voorstellingen die nu geen doorgang kunnen vinden en waarbij het oorspronkelijke kaartje gewoon geldig blijft. Het streven is om deze voorstellingen naar september te verplaatsen zodat we met de spelers de tijd hebben om de voorstellingen op te pakken zodra het weer verantwoord is om bij elkaar te komen. Zodra de nieuwe data bekend zijn, ontvang je opnieuw bericht. Als het aan ons ligt, gaan we knallend én samen ons jubileumjaar in.

Blijkt het onverhoopt toch niet mogelijk om een nieuwe datum te vinden of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan krijg je een voucher ter waarde van de oorspronkelijke kaartprijs die ons hele jubileumseizoen ’20-‘21 ingewisseld kan worden. Zo kun je op een later moment alsnog genieten van een Hofpleinvoorstelling! Mocht je iets extra’s willen doen voor Jeugdtheater Hofplein dan kun je ervoor kiezen om jouw reeds gekochte kaartje(s) om te zetten in een donatie.

Meer informatie over de regeling vind je op: www.bewaarjeticket.nl.

Steun
Ook krijgen we de vraag hoe je Jeugdtheater Hofplein kunt steunen. Dit kan vooral door kaarten te reserveren voor de voorstellingen die we in het nieuwe seizoen spelen. Ook kinderen die weer mee willen doen, kunnen zich vanaf 1 mei weer inschrijven voor het nieuwe theaterseizoen via deze website. Verder kun je ook Vriend worden van ons theater. Hiermee help je om onze activiteiten ook na deze crisis te behouden.

10 april 2020

Info

Hierbij informeren we ons publiek graag over de maatregelen ten aanzien van de reeds gekochte kaarten voor voorstellingen bij Jeugdtheater Hofplein die door het corona-virus zijn uitgesteld. Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers die kaarten hebben gekocht voor activiteiten die zijn opgeschort i.v.m. de coronacrisis, om hun […]