Boek uit je hoofd! Over hoe bijzonder het alledaagse kan zijn.

“Ze vertelt, tekent en speelt met humor het verhaal over hoe bijzonder het alledaagse kan zijn.”

 

‘Boek uit je hoofd’ is een voorstelling voor kinderen vanaf 2,5 jaar over hun eigen straat, de buurvouw en iedereen die daarin voorbij komt. Hoe bijzonder kan het alledaagse zijn? Biek is een meisje dat heel graag een verhaal wil tekenen en schrijven. Ze krijgt maar geen goed idee. Totdat ze goed om zich heen kijkt en besluit een boek te schrijven over haar buurvrouw; Mevrouw Strik, die altijd binnen zit.

 

 

In de voorstelling ‘Boek uit je hoofd’ wordt live getekend en kunnen de jonge toeschouwers d.m.v. projectie meekijken met wat Biek allemaal bedenkt en tekent. Een mooie, lieve voorstelling, over wie er allemaal in je straat wonen, waarin wordt gezongen en gekleurd. De voorstelling is daarbij ontzettend interactief en mag iedereen meepraten, meerdenken en reageren. Bij de voorstelling hoort tevens een prentenboek, zodat alle kinderen thuis het verhaal nog kunnen herleven. Te zien op zondag 5 maart om 10.30 en 14.00 uur: klik hier voor info & tickets!

Info

“Ze vertelt, tekent en speelt met humor het verhaal over hoe bijzonder het alledaagse kan zijn.”   ‘Boek uit je hoofd’ is een voorstelling voor kinderen vanaf 2,5 jaar over hun eigen straat, de buurvouw en iedereen die daarin voorbij komt. Hoe bijzonder kan het alledaagse zijn? Biek is een meisje dat heel graag een verhaal […]