Coronavirus

Bij Jeugdtheater Hofplein volgen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD Rotterdam-Rijnmond nu het Coronavirus ook in Nederland en in onze regio besmettingen veroorzaakt.

Zowel in het Hofpleintheater als op de Theaterschool hebben wij in elk geval de volgende maatregelen genomen:
– gebruik maken van papieren handdoekjes en voorraad zeep voldoende en beschikbaar;
– Hand- en deurgrepen worden extra schoongemaakt;
– Docenten bespreken met de deelnemers de extra maatregelen en manieren rondom hygiëne om mogelijke besmetting te voorkomen
(regelmatig handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog, het gebruik van papieren zakdoekjes en handdoeken, en deze ook meteen weggooien, neus/ mond/ gezicht zo min mogelijk aanraken).

De richtlijnen van het RIVM en de GGD Rotterdam-Rijnmond houden we goed in de gaten en zullen we indien nodig verder toepassen of aanscherpen.

Info

Bij Jeugdtheater Hofplein volgen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD Rotterdam-Rijnmond nu het Coronavirus ook in Nederland en in onze regio besmettingen veroorzaakt. Zowel in het Hofpleintheater als op de Theaterschool hebben wij in elk geval de volgende maatregelen genomen: – gebruik maken van papieren handdoekjes en voorraad zeep voldoende en beschikbaar; […]