Schoolopdracht De kleine zeemeermin groep 1 t/m 4

Let op: dit aanbod is voor docenten van groep 1, 2, 3 of 4. 

Een spetterend sprookje!

Op dit moment gebeurt het geregeld dat basisscholen die eigenlijk een live voorstelling hadden gepland, deze door omstandigheden moeten annuleren. Om de kinderen als alternatief toch een leuke theaterervaring aan te bieden, heeft Hofplein een online versie gemaakt van de voorstelling De kleine zeemeermin voor de groepen 1 t/m 4.

De voorstelling bevat een aantal momenten waarop de leerlingen en de leerkrachten actief mee kunnen doen. Daarom is het handig dat de leerlingen wat ruimte hebben om de opdrachten uit te voeren, bijvoorbeeld in het speellokaal. Mochten de kinderen meer tijd nodig hebben voor een opdracht, dan kan je de video even op pauze zetten.

Aan het eind van de video vertelt de actrice over de knutselopdracht, die je hieronder kunt downloaden. Deze uitleg verschilt voor groep 1/2 en groep 3/4. Kies daarom ook de juiste link naar de video.

 

Groep 1/2

Bekijk hier De kleine zeemeermin groep 1/2

Knutselopdracht De kleine zeemeermin groep 1/2

 

Groep 3/4

Bekijk hier De kleine zeemeermin groep 3/4

Knutselopdracht De kleine zeemeermin groep 3/4

 

Show jullie creaties

Wij zouden het leuk vinden om na afloop een groepsfoto met de knutselwerken te ontvangen! Stuur een foto van jullie creaties op naar Team Educatie.

 

Vragen

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op:

Team Educatie

Jeugdtheater Hofplein

010-754 00 15

educatie@jeugdtheaterhofplein.nl