Plan je kinderfeestje!

In het kort

 • Minimaal 5 kinderen en 1 begeleider
 • Kinderen en volwassenen € 14,50 pp inclusief voorstellingskaarten, drankje en het lekkers.

Vier jouw verjaardagfeestje in het Hofpleintheater!

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw verjaardagsfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar een van onze familievoorstellingen dit seizoen.
Wij dekken een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Vanaf een uur voordat de voorstelling begint kunnen jullie hier cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen accessoire zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Dit seizoen kan je naar de volgende voorstellingen:

 

  Tijd
  Ontvangst: een uur voor aanvang van de voorstelling

 

  Duur voorstelling
  +/- 75 minuten

 

  Locatie
  Hofpleintheater, Benthemplein 13, Rotterdam

 

  Kosten en voorwaarden

 • Kinderen € 11,- pp en volwassenen € 16,- inclusief voorstellingskaarten, drankje en iets lekkers.
 • De jarige krijgt zijn of haar kaartje cadeau van Hofplein
 • Geldig bij reservering van minimaal 5 kinderen en 1 begeleider
 • Reserveren kan uiterlijk 2 dagen vóór het feestje en zolang er nog voldoende kaarten beschikbaar zijn voor de gekozen datum

 

  Meer informatie en reserveren
  Reserveren kan uiterlijk 2 dagen voor het feestje via telefoonnummer 010 243 5055, zolang er nog voldoende kaarten voor de voorstelling beschikbaar zijn.

* Als alle feesttafels in de foyer al zijn gereserveerd, kun je natuurlijk nog wel jouw feestje vieren bij de voorstelling. We ontvangen je dan graag op de reguliere openingstijd van het theater. Drinken en lekkers zetten we dan voor jullie klaar in de pauze.

Voor vragen over kinderfeestjes neem je telefonisch of per mail contact op met de publieksservice via onderstaande buttons:

010-2435055 E-mail