Plan je kinderfeestje!

In het kort

 • Minimaal 5 kinderen en 1 begeleider
 • Vanaf 6 jaar

Vier jouw verjaardagfeestje in het Hofpleintheater!

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw verjaardagsfeestje in het Hofpleintheater vieren? Dat kan! Kom met jouw vrienden kijken naar een van onze familievoorstellingen dit seizoen.
Wij dekken een speciale feesttafel voor jou en je vrienden in onze foyer. Vanaf 3 kwartier voordat de voorstelling begint kunnen jullie hier cadeautjes uitpakken. Natuurlijk staat er wat lekkers en drinken klaar. En ondertussen maak je ook nog je eigen knutselwerkje zodat je er helemaal bij hoort als je in de voorstelling zit!

Dit seizoen kan je naar de volgende voorstellingen:

 

Tijd

  Ontvangst: 3 kwartier voor aanvang van de voorstelling

 

Duur voorstelling

  +/- 75 minuten

 

Locatie

  Hofpleintheater, Benthemplein 13, Rotterdam

 

Kosten en voorwaarden

 • Kinderen € 11,- pp en volwassenen € 16,- inclusief voorstellingskaarten, drankje en iets lekkers.
 • De jarige krijgt zijn of haar kaartje cadeau van Hofplein
 • Geldig bij reservering van minimaal 5 kinderen en 1 begeleider
 • Reserveren kan uiterlijk 2 dagen vóór het feestje en zolang er nog voldoende kaarten beschikbaar zijn voor de gekozen datum

 

Meer informatie en reserveren

Reserveren kan uiterlijk 2 dagen voor het feestje via onze publieksservice, zolang er nog voldoende kaarten voor de voorstelling beschikbaar zijn.

* Als alle feesttafels in de foyer al zijn gereserveerd, kun je natuurlijk nog wel jouw feestje vieren bij de voorstelling. We ontvangen je dan graag op de reguliere openingstijd van het theater. Drinken en lekkers zetten we dan voor jullie klaar in de pauze.

Voor vragen over en het reserveren van kinderfeestjes neem je telefonisch of per mail contact op met de publieksservice via onderstaande buttons:

010-2435055 E-mail