Plan je kinderfeestje!

In het kort

Leeftijd: 6 t/m 12 jaar

Groep: max. 12 kinderen

Deelnemers: min. 6 jaar oud

Dag: woensdag & zaterdag

Tijd: 13.30 – 16.00 uur

 

Locatie: feestelijke (privé)ruimte in De Theaterschool

Adres: Pieter de Hoochweg 222, 3024 BJ Rotterdam

 

Prijs: € 150,-

Betalen: via iDEAL

Vier je Droomfeest bij Hofplein

Droom jij ook van je eigen theaterfeest, samen met al je vrienden en vriendinnen? Met een Droomfeest ga je toneelspelen en speel je aan het eind van de dag de voorstelling die jullie samen met de theatermaker hebben gemaakt. Iedereen mag ook zijn of haar cadeautje voor jou meenemen zodat je het bij ons kan uitpakken, maar dit mag je ook thuis doen. Vanwege de coronamaatregelen mogen er maximaal twee ouders/verzorgers aanwezig zijn tijdens het kinderfeestje. Natuurlijk mag de voorstelling gefilmd worden om met de andere ouders en belangstellenden te delen.

Het wordt een enorm leuk toneelfeestje in het thema dat jij kiest, met bijpassende muziek, kostuums en rekwisieten voor iedereen van 6 t/m 12 jaar.

Programma

13:15-13.30 Ontvangst jarige met gezelschap
13:30-14:30 Droomfeest deel 1: warming up & theaterles
14:30-14:45 Pauze
14:45-15:45 Droomfeest deel 2: repetitie voorstelling, kostuums passen en finishing touch
15:45-16:00 Presentatie

Thema’s

DIEP IN HET BOS GAAT HET LOS

Een avontuurlijk feestje vol sprookjesmagie! Als je van het pad afgaat kom je vanzelf in een avontuurlijk sprookjesfeest terecht, let maar op. Broodkruimels niet nodig.

RUIMTEREIZEN IS EEN FEEST

Een vrolijk feestje dat als een raket het heelal in schiet! Een gewichtloze reis met de snelheid van het licht. Dat betekent feestelijke ontdekkingen op sterren en planeten. Ook voor beginnende astronauten!

STERRENSELFIE IN DE CITY

Een feestje in Rotterdam-stijl, met Hollywood-glans! De rode loper is vanzelfsprekend het begin en het einde van een feest vol drama en flitsende camera’s. Neem je mobiel vooral mee!

DUIKFEEST VAN DE EEUW

Een feestje onder water waar je droog van thuiskomt! Wie heeft Nemo of Meneer Krabs nodig als je zelf een bubbelend zee-feestje kan bouwen op de bodem van de oceaan tussen zeewier en water-wezens? Zeemeerminnen en zeemeermannen zijn ook van harte welkom!

Plan jouw Droomfeest

Vier het feest van je dromen bij Hofplein! De Droomfeestjes vinden plaats tijdens reguliere schoolweken. In schoolvakanties kun je daarom geen feestje boeken. Klik op ‘Plan mijn Droomfeest’ voor de beschikbare data.

Plan mijn Droomfeest

Voor vragen over Droomfeestjes neem je telefonisch of per mail contact op met Eva via onderstaande buttons:

010-2435055 E-mail