#EAF2018 ONDERDEEL VAN DE MAAND VAN CULTUURONDERWIJS

Ook dit jaar is #EAF2018 weer onderdeel van De Maand van Cultuuronderwijs en is het Hofpleintheater van 13 t/m 16 maart hét festivalterrein van dit bijzondere Scholieren Theaterfestival Rotterdam.

Vier dagen lang presenteren jongeren van 10 verschillende middelbare scholen uit de regio Rotterdam onder leiding van een theatermaker een voorstelling waarmee ze strijden om de Fred van der Hilst- Wisseltrofee en vele andere mooie prijzen en nominaties! Dit jaar hebben de scholen een kunstenaar als inspiratiebron gekozen voor hun stuk en staat #EAF2018 in het teken van: KUNST.

De prijzen worden op vrijdagavond tijdens de beslissende prijsuitreiking uitgereikt door een jongerenjury én een vakjury.

Speelschema #EAF2018
Dinsdag 13 maart
Wolfert Dalton
Tooropmavo
Wolfert Lyceum

Woensdag 14 maart

Stedelijk Gymnasium
Rudolf Steiner College
De Theaterhavo/vwo

Donderdag 15 maart

SG Spieringshoek
Lentiz | Floracollege
Wolfert Tweetalig

Vrijdag 16 maart

Havo/vwo voor Muziek en Dans
Prijsuitreiking

Moedig de scholen aan of laat je verwonderen en verrijken door de voorstellingen. Klik hier voor tickets.

Volg #EAF2018 ook via Facebook, Twitter of Instagram en blijf op de hoogte van alle voorbereidingen, weetjes en festivalnieuws.

Meer informatie over De Maand van Cultuuronderwijs is te vinden op www.kc-r.nl/mvco/

Info

Ook dit jaar is #EAF2018 weer onderdeel van De Maand van Cultuuronderwijs en is het Hofpleintheater van 13 t/m 16 maart hét festivalterrein van dit bijzondere Scholieren Theaterfestival Rotterdam. Vier dagen lang presenteren jongeren van 10 verschillende middelbare scholen uit de regio Rotterdam onder leiding van een theatermaker een voorstelling waarmee ze strijden om de […]