FEESTivals

FEESTivalseizoen in het Hofpleintheater!

Stap in de betoverende wereld van ijskristallen, warme chocolademelk en sprankelende theaterkunst tijdens ons jaarlijkse WinterFEESTival! We nodigen je uit om samen met ons de winter te omarmen in de kerstvakantie tijdens het WinterFEESTival voor iedereen vanaf 3 jaar, drie dagen lang een vrolijk programma met theaterworkshops, creatieve activiteiten op het doe-het-zelf-plein, een backstagetour, voorstellingen en meer!

Het theater is van 09.00 tot 15.30 uur geopend.

Op dinsdag speelt de voorstelling Rare Snuitert. Stip en Stippel spelen op woensdag het sprookje van De klokkenluider van de Notre Dame en op donderdag Doornroosje. Alle voorstellingen duren ongeveer 30 – 45 minuten. Ook kun je jezelf verkleden, creatief bezig zijn op het doe-het-zelf-plein en spelen met alle andere kinderen!

Binnenkort komt het exacte tijdschema per dag online waar je kunt zien hoe laat alle activiteiten te volgen zijn.

 

Dinsdag 2 januari – Rare Snuitert (4+)

  Fief is een ‘buitenbeentje’, een ‘zingt altijd hard in haar alleentje, een ‘speelt op het schoolplein in der eentje’. Ze verzint het liefst spannende verhalen en de zolder is daarvoor de allerbeste plek! Daar mag ze alle verhalen verzinnen die ze wil en maakt het niet uit als niemand het begrijpt. Daar kan ze haar fantasie de vrije loop laten en beleeft ze de meest spannende en grappige verhalen. Op zolder voelt ze zich nooit alleen of raar! Op zolder wil iedereen wel met haar meedansen, zingen en op avontuur gaan.

  Maar deze keer gebeurt er iets geks! De zolder komt tot leven en Fief belandt in een hele nieuwe wereld. De wereld van Koning Rare Snuitert. In die wereld is er wel één groot probleem, de koning is sip. Hij snottert en snuitert en maakt iedereen een beetje verdrietig. Alle spullen op zolder veranderen in bijzondere personages die hard aan het werk zijn om een feest te organiseren om de koning op te vrolijken. Zal het Fief en haar nieuwe vrienden lukken om de Koning weer aan het lachen te krijgen?

 

  Woensdag 3 januari – De klokkenluider van de Notre Dame (3+)

   In de beroemdste kathedraal van Parijs woont Quasimodo. Hij is de klokkenluider van de Notre Dame. Hij mag nooit naar buiten, omdat iedereen hem lelijk vindt. Op een dag raapt Quasimodo zijn moed bij elkaar en gaat toch de straat op. Daar wordt hij verliefd op de mooie Esmeralda. Zal Quasimodo ooit geaccepteerd worden om wie hij is?

   

   Donderdag 4 januari – Doornroosje (3+)

    Toen prinses Doornroosje geboren werd, sprak de kwade heks een vloek uit over haar. Op haar zestiende verjaardag valt ze in een diepe slaap en ze kan niet meer zomaar wakker worden.. Lukt het Prins Filip om de heks te verslaan en Doornroosje weer wakker te maken?

    

   Kom langs!

   Wil je met jouw groep langskomen? Voor vragen over dit aanbod neem je telefonisch of per mail contact op met Rianne:
   010-7540015 educatie@jeugdtheaterhofplein.nl

    

    Trailer FEESTivals

   

   Foto’s

In het kort

 • • 2 t/m 7 jaar
 • • Voorstelling & workshops
 • • € 6,50 per persoon