FEESTivals

FEESTivalseizoen in het Hofpleintheater!

Deze kerstvakantie staat het Hofpleintheater in het teken van FEEST. Daarom biedt het WinterFEESTival voor iedereen vanaf 2 jaar, drie dagen lang een vrolijk programma met theaterworkshops, een backstagetour en voorstellingen. Zo kun je genieten van de voorstellingen Het Zwanenmeer (3+), De Notenkraker (3+) en Kluizelaar (2+), alle voorstellingen duren ongeveer 30 tot 45 minuten. Ook kun je jezelf verkleden, creatief bezig zijn op het doe-het-zelf-plein en spelen!

 

Programma

  Het theater is elke dag geopend van 09.00 tot 15.30 uur.
  Voorstelling: Maandag en dinsdag om 11.00 en 13.30 uur. Woensdag alleen om 11.00 uur. De voorstelling duurt 30 tot 45 minuten.
  Theaterworkshop: dagelijks om 09.45, 11.30 en 12.30. De theaterworkshop duurt 45 minuten.
  Backstagetour: dagelijks om 10.30, 12.00 en 12.45. De backstagetour duurt 30 minuten.
  Doe-het-zelf-plein: dagelijks van 09.00 tot 15.30 uur met onder andere knutselen, tekentafel, tipi tentjes, klimmen & glijden, verkleed op de foto gaan en meer!

 

Maandag 2 januari – Het zwanenmeer (3+)

  Een ongelukkige liefde. Prins Siegfried wordt verliefd op prinses Odette. Zij kunnen niet samenzijn, omdat zij door magie in een witte zwaan is veranderd. Door een list wordt prins Siegfried verliefd op de dochter van een tovenaar, die exact op prinses Odette lijkt. Prins Siegfried ontdekt het verraad, maar is hij nog op tijd om zijn ware liefde, prinses Odette, te redden?

 

Dinsdag 3 januari – De Notenkraker (3+)

  Clara krijgt op kerstavond een houten pop. Het is niet zomaar een houten pop, het is een
  notenkraker. ’s Nachts kan ze niet slapen. Ze loopt naar de woonkamer en ontdekt dat de notenkraker kan bewegen en praten! De notenkraker is eigenlijk een betoverde prins. Zal de betovering van de notenkraker verbroken worden?

 

Woensdag 4 januari – Kluizelaar (2+)

  Kluizelaar is een beeldende voorstelling over een mini-huis. De bewoner is niet thuis. Maar we horen hem wel… Over alleen zijn en thuis komen. Er staat een vierkant. is het een huis? Er komt geluid uit. wat gebeurt er binnen? Er gaat een klepje open. zit er iets in? Wat zit erin? wie zit erin? Bekijk hier de trailer.

 

Kom langs!

Wil je met jouw groep langskomen? Voor vragen over dit aanbod neem je telefonisch of per mail contact op met Dewi:
010-7540015 educatie@jeugdtheaterhofplein.nl

 

  Trailer FEESTivals

  Bekijk hier de trailer van het laatste FEESTival!

 

  Foto’s HerfstFEESTival 2022

In het kort

 • • 2 t/m 7 jaar
 • • Voorstelling & workshops
 • • € 6,50 per persoon