FEESTivals

FEESTivalseizoen in het Hofpleintheater!

Tijdens de herfst-, kerst- en voorjaarsvakanties staat Hofpleintheater in het teken van ‘FEEST’. Het FEESTival biedt voor kinderen vanaf 3 jaar een goedgemutst festivalprogramma met verfrissende voorstellingen en verschillende creatieve activiteiten! In verband met de coronamaatregelen heeft het FEESTival nu een iets andere opzet dan je wellicht gewend bent van voorgaande edities.

Iedere dag is het FEEST volgens een vast tijdslot van 10.00 tot 12.30 uur. Een verrassende en creatieve ochtend met een superleuke theaterworkshop, bezoek aan een toffe voorstelling en een knutselworkshop.

Om zo veel mogelijk kinderen te laten genieten van de voorstelling en workshops vragen we met maximaal één volwassen begeleider te komen. Het is natuurlijk mogelijk om meerdere kinderen mee te nemen.

De theater- en knutselworkshops vinden plaats in één van onze studio’s. De bezoekers worden hiervoor in kleinere groepen verdeeld. De voorstelling speelt in de grote zaal van het Hofpleintheater en die bezoekt iedereen samen.

Vanzelfsprekend houden we rekening met alle geldende RIVM richtlijnen.
 

FEESTIVALPROGRAMMA

10.00 – 10.45 uur Theaterworkshop of knutselworkshop

11.00 – 11.30/11.45 uur Voorstelling

11.45 – 12.30 uur Theaterworkshop of knutselworkshop
 

HerfstFEESTival

Dinsdag 20 oktober: Camping Pavarotti (4+)

Carmen is dol op zon, ijsjes, zwemmen en zingen! Tijdens haar missie om haar vriendje Tamino te helpen, komt ze de meest kleurrijke figuren tegen. De knipgrage tuinier Jan Sevilla, Pavarotti’s gevaarlijke hond Domingo, mevrouw Callas de toiletjuffrouw en campingbaas Pavarotti zelf! Zal het haar lukken om Tamino te helpen?

Woensdag 21 oktober: Een thuis voor muis (3+)

Waar hoort hij thuis? Ondergronds in het hol bij Mol? In de lucht bij de vogels? Of woont hij tussen de vissen onder water? Volgt hij de vuursalamander? Muis gaat samen met zijn nieuwe vrienden op zoek naar een woning, waar hij na alle spannende avonturen thuis kan komen.

Donderdag 22 oktober: Verhalen uit de hoge hoed: Aladdin (3+)

In een betoverende stad probeert Aladdin, een straatjongen met veel lef, de mooie Arabische prinses Jasmin uit handen van een boze tovenaar te redden. Hij krijgt hulp van een geest uit een magische toverlamp. Om de tovenaar te verslaan en de prinses te redden moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden!
 

WinterFEESTival

Maandag 28 december: Repelsteeltje

Dinsdag 29 december: Roodkapje

Woensdag 30 december: Het Zwanenmeer
 

LenteFEESTival

Dinsdag 23 februari: Het lelijke eendje

Woensdag 24 februari: De gelaarsde kat

Donderdag 25 februari: Peter Pan
 

Kom langs!

Wil je met jouw groep langskomen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Contact & aanmelden

In het kort

  • • Theater- & knutselworkshop
  • • Voorstelling
  • • Vanaf 3 jaar
  • • € 6,50 per kind/begeleider incl. voorstellingskaartje