Metamorphose

OVER BELOFTES, CHAOS EN DROMEN…

Wat doe je als je de kans hebt om echt opnieuw te beginnen en de dingen anders te doen? Blijf je staan of verander je mee? Wanneer zet je dromen om in daden?

In Metamorphose zie je alledaagse én ongeloofwaardige veranderingen waar de wereld om vraagt. De jonge spelers onderzoeken, samen met jou, de invloed die zij hebben op de wereld om hen heen. Ze vragen zich af wie de sterren aansteekt en wie wakker blijft om ze uit te doen.

Deze fantasievolle voorstelling vertelt een verhaal van beloftes en hoop, want vanaf de maan gezien is iedereen gelijk en de zon komt elke dag weer op. Tijdens deze voorstelling zit je niet alleen in je stoel te kijken, je denkt mee. Iedereen is nodig, goden, spelers én publiek. Jij bent nodig! Dus, laat je gehoorzaamheid thuis en probeer niet alles te volgen. Maar heb vertrouwen dat het goed komt….

Geïnspireerd door de stad Rotterdam, Metamorphosen van Ovidius, Metamorphose II van Escher, de wetenschap en ons geloof in hoe het ook anders kan.

Ook in de foyer beleef je Metamorphose al. En we doen het dit keer helemaal anders. Nieuwsgierig hoe dan? Kom op tijd naar het theater en ga zelf aan de slag.

Contact & aanmelden

Voorstelling

  • De invloed die je zelf kunt uitoefenen om iets in gang te zetten
  • 75 min
  • Met lesbrief, nagesprek
  • Optie workshop
  • Onderdeel Cultuurtraject Rotterdam