Musical groep 8

Op zoek naar een onvergetelijke afsluiting voor groep 8?

Onze Hofpleindocenten kunnen de repetities professioneel begeleiden. Bovendien biedt Hofplein kant en klare scripts aan van voorstellingen die hun succes al hebben bewezen in ons Hofpleintheater. Ook is het mogelijk om de kinderen zelf een eigen verhaal te laten bedenken, maken en spelen onder begeleiding van een Hofpleindocent. De voorstelling kan natuurlijk gespeeld worden in een van de theaterzalen van Jeugdtheater Hofplein.

Wij hebben de volgende scripts in ons aanbod:
De club van lelijke kinderen
Prins Yo Mattie
– De klokkenluider van Rotterdam

 

Musicalpakket 1: script, muziek en 40 uur begeleiding door een theaterdocent

Dit pakket neemt de leerkrachten van groep 8 een groot deel van het werk rondom de groep 8-musical uit handen. De Hofpleindocent komt 40 uur naar jullie school en studeert de gekozen musical met de kinderen in en helpt bij de uitvoering. Ook geeft de Hofpleindocent adviezen over het decor en de aankleding, zodat de kinderen later kunnen terugdenken aan een mooi en onvergetelijk afscheid van de basisschool.

40 uur begeleiding door een theaterdocent – € 3.100,- (vrijgesteld van btw)
Reiskosten theaterdocent (afhankelijk van reisafstand, vrijgesteld van btw)
Huur script en muziek – € 80,- per uitvoering (exclusief 21% btw)
Indien van toepassing extra kosten Buma Stemra € 35,-

 

Musicalpakket 2: script, muziek en 10 uur begeleiding door een theaterdocent

Dit pakket is geschikt als de leerkrachten van groep 8 de musical graag zelf met de kinderen instuderen, maar de musical met wat hulp van een professionele Hofpleindocent extra bijzonder willen maken. De Hofpleindocent komt 10 uur naar jullie school, geeft tips en tricks over de regie en helpt de kinderen om zich zeker te voelen op het podium.

10 uur begeleiding door een theaterdocent – € 720,- (vrijgesteld van btw)
Reiskosten theaterdocent (afhankelijk van reisafstand, vrijgesteld van btw)
Huur script en muziek – € 80,- per uitvoering (exclusief 21% btw)
Indien van toepassing extra kosten Buma Stemra € 35,-

 

Script zonder begeleiding

Het is ook mogelijk om een script te huren zonder begeleiding van een Hofpleindocent. Daarvoor bedragen de kosten € 160,- per uitvoering (exclusief 21% btw). Indien van toepassing extra kosten Buma Stemra € 35,-.

 

Afscheidsvoorstelling op maat

Voor de scholen die een stapje verder durven te gaan, is het ook mogelijk om een theaterdocent met de kinderen een eigen theatervoorstelling te laten maken. De kinderen leren hoe hun eigen verbeelding en ideeën vertaald kunnen worden naar een theatervoorstelling. Zo kunnen zij laten zien dat zij er aan het eind van hun schoolcarrière klaar voor zijn hun publiek hun eigen verhaal te vertellen. Neem contact op om de wensen, mogelijkheden en kosten door te spreken.

 

Huur het Hofpleintheater

Het is voor scholen mogelijk om tegen een aantrekkelijk tarief het Hofpleintheater te huren. De ervaring om op het podium van een groot, professioneel theater te staan, zullen de kinderen hun leven lang niet meer vergeten. De kosten zijn afhankelijk van de wensen, dus neem contact op om de mogelijkheden door te spreken.
 
Voor vragen over dit aanbod neem je telefonisch of per mail contact op met Dewi:

010-7540015 educatie@jeugdtheaterhofplein.nl

In het kort

  • • Groep 8
  • • Kant en klare scripts of zelf iets maken
  • • Repetities op school
  • • Voorstelling op school of in het Hofpleintheater