Sint Sing Along

Praktische info

 • Vanaf 9 jaar
 • September t/m november ’24
 • € 209,- contributie
 • € 10,- inschrijfgeld (alleen voor nieuwe deelnemers)
 • Korting met Rotterdampas
 • Steun van Jeugdfonds Cultuur mogelijk

 

Belangrijke data

 • 1 mei: inschrijvingen voor iedereen geopend
 • 15 mei: kick-off in het Hofpleintheater
 • 22 mei: inschrijvingen sluiten
 • 5 juni: selecties 12-
 • 6 juni: indeling selectieweekend 12+ bekend
 • 15 & 16 juni: selectieweekend 12+
 • 26 juni: uitslag selecties
Op de locaties:
Rotterdam-Noord

Delen

Sintsalabim

Stip en Stippel hebben een plan om als verrassing voor Sinterklaas een magische verdwijntruc voor te bereiden. Ze hopen dat dit allemaal op tijd gaat lukken en de act niet in elkaar valt als een kaartenhuis. Met hulp van de Pieten moet het wel goed komen toch?

Jeugdtheater Hofplein en het Rotterdams Philharmonisch Orkest presenteren weer een gloednieuwe Sint Sing Along! Het wordt een magische voorstelling met betoverende liedjes.

Peter Speijer is de regisseur van de Sint Sing Along en samen met zangcoach Robin van Hilten is hij op zoek naar spelers die zin hebben om te spelen, zingen en willen meedoen aan een muzikale show die niet alleen in het Hofpleintheater, maar ook in de Doelen wordt gespeeld.

Je gaat meewerken aan een heerlijk ouderwetse goochelshow vol humor, spanning, dansjes verzinnen en vooral veel liedjes instuderen om uit volle borst mee te zingen met echte live muziek door het Rotterdams Philharmonisch Orkest!

Je speelt samen met Stip, Stippel en Sinterklaas in deze magische voorstelling als Piet met een eigen karakter en eigen tekst. In de repetities gaan we daarmee hard aan de slag, maar naast het harde werken wordt er ook veel gelachen met elkaar.

Help jij mee om samen met Stip en Stippel een magische verrassing voor Sinterklaas voor te bereiden? Meld je dan aan voor de selecties!

Repetities en speeldata

De Sint Sing Along repeteert vanaf zondag 29 september 2024 in de Theaterschool. Later in het repetitieproces vinden de repetities plaats in het Hofpleintheater. Je speelt op woensdag 20 november in De Doelen en op zaterdag 23 en zondag 24 november in de grote zaal van het Hofpleintheater.

Voor de exacte repetitie- en speeldata en locaties, bekijk je de productieplanning.

Wat kost meespelen?

De contributie voor de Sint Sing Along is € 209,-

Heb je een Rotterdampas? Dan krijg je € 25,- korting op het lesgeld.

Als er thuis te weinig geld is voor creatieve lessen, helpt het Jeugdfonds Cultuur. Het Jeugdfonds is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. Het fonds geeft een financieel steuntje in de rug en vergoedt (een deel van) het cursusgeld.

Kom je niet in aanmerking voor het Jeugdfonds Cultuur, maar is er wel een financiële belemmering? Er kunnen ook betalingsafspraken gemaakt worden die wellicht kunnen helpen. Neem contact op met de afdeling Jeugdtheater, en samen bekijken we jouw opties.

Meespelen?

De inschrijvingen voor het meespelen in een voorstelling zijn gesloten. Je kan jezelf nog wél inschrijven voor de lessen op een leslocatie bij jou in de buurt.

Vragen

Heb je vragen over bijvoorbeeld de repetities, het meespelen of de selecties? Kijk dan op onze onze veelgestelde vragen pagina, of neem contact op met Eva of Rianne via 010 - 243 50 55 of kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl.

Te volgen op de locaties:

Delfshaven

De Theaterschool, Pieter de Hoochweg 222, 3024 BJ Rotterdam

Lessen voor de leeftijden:
2 - 3, 4 - 5, 6 - 7, 8 - 12, 12+, 14+

Rotterdam-Noord

Hofpleintheater, Benthemplein 13, 3032 AA Rotterdam

Lessen voor de leeftijden:
4 - 5, 6 - 7, 8 - 12, 12+