“ELEVATE” Debuut Dansvoorstelling van Evites Junior Dance Company & Dansselectie

🌟 Stap binnen in de wereld van “ELEVATE” en laat je betoveren door de kracht van groei! 🌟

Dit jaar presenteert Evites met trots de allereerste debuut-dansvoorstelling van “ELEVATE”, uitgevoerd door de verschillende leeftijdsgroepen van Evites Junior Dance Company (EJDC). Een mijlpaal die voortkomt uit toegewijde groei binnen de dansselectie van Evites. De dansers hebben zichzelf naar nieuwe hoogten getild, zowel artistiek als persoonlijk, en hebben samen een hechte gemeenschap gevormd.

Ontdek de diepgaande transformaties van de dansers terwijl ze hun eigen grenzen verleggen en collectief evolueren. “ELEVATE” neemt je mee op een meeslepende reis door de emotionele, mentale, fysieke en artistieke ontwikkeling van individuen, met dans als de universele taal van expressie.

Mis deze inspirerende viering van groei en doorzettingsvermogen niet! Reserveer nu je kaartjes voor “ELEVATE” en laat je meevoeren door het indrukwekkende verhaal van persoonlijke en collectieve transformatie. Evites kijkt ernaar uit om je te verwelkomen bij deze unieke voorstelling!

“ELEVATE” is een open dansvoorstelling voor alle dansliefhebbers! Een uitnodiging voor iedereen die de magie van dans kan waarderen. 

 

Kaarten

Voor vragen over het reserveren van jouw kaartje, neem je contact op met info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 – 243 50 55.

loading...

 

Meer informatie: www.evites.nl