• Home
  • Benefiet Support Casper

Benefiet Support Casper

Info

Benefiet Support Casper

  • Maandag 2 september 2024
  • 19.00 uur: deuren open
  • 19.45 uur: zaal open
  • 20.00 uur: aanvang programma
  • 20.40 uur: pauze
  • 21.00 uur: hervat programma
  • 21.45 uur: einde programma, start borrel
  • 22.30 uur: einde avond

 

Kaartprijs

€ 50,- per stuk

 

Adres
Het Hofpleintheater
Benthemplein 13
3032 CC Rotterdam

 

Bereikbaarheid
Het Hofpleintheater bevindt zich in het grote scholencomplex aan het Benthemplein, tussen de scholen Grafisch Lyceum en Zadkine College in.

Het Hofpleintheater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tramhalte Schiekade of Heer Bokelweg – metrostation Stadhuis of Rotterdam Centraal).

Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor en achter het theater. Doordeweeks betaald parkeren tot 23.00 uur (€ 2,76 per uur – zone 711).

Het Hofpleintheater ligt in het centrum van Rotterdam, waardoor het soms druk is op de weg. Vertrek dus ruim op tijd.

 

In het Hofpleintheater
Bij binnenkomst kun je je jas ophangen. Let op, dit is geen bewaakte garderobe.

De toiletten bevinden zich in de foyer op de begane grond én op de entresol.

 

Pin-only
In het Hofpleintheater kan alleen met pin betaald worden.

 

Toegankelijkheid
In ons theater bevinden zich veel trappen. Heb je moeite met traplopen, ben je slecht ter been of maak je gebruik van een rolstoel? Bel dan naar onze kassa om een plek te reserveren op een plek die voor jou toegankelijk is. We helpen je graag om de best mogelijke plaatsen te reserveren voor jouw persoonlijke situatie.

Geef bij binnenkomst in het Hofpleintheater aan dat je graag gebruik wil maken van de lift, één van onze medewerkers begeleidt je dan met de lift naar boven.

Het mindervalide toilet bevindt zich in de foyer op de begane grond.

 

 

Jeugdtheater Hofplein en De Tunes slaan de handen ineen tijdens een benefietavond op maandag 2 september 2024 in het Hofpleintheater voor Support Casper! Het belooft een onvergetelijke avond te worden met divers entertainment door jong talent van Jeugdtheater Hofplein, muziek van De Tunes en presentatie door Jan Dirk Stouten.

 

Kaarten

Voor vragen over of hulp bij het reserveren van jouw kaartje, kan je contact opnemen met onze publieksservice via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

loading...

 

Het iconische Hofpleintheater

Deze benefietavond vindt plaats op een heel bijzondere evenementenlocatie, namelijk het Hofpleintheater. Voor iedere Rotterdammer wel bekend. In 1985 werd de afgedankte theaterzaal aan het Hofplein in Rotterdam nieuw leven ingeblazen en opende het Jeugdtheater Hofplein: Hét theater voor en door kinderen en jongeren. Tijdens de benefietavond voor Casper nemen deze kinderen en jongeren iedereen mee in de wondere wereld van theater met zang, dans en toneel.

 

De Tunes

Al ruim 20 jaar zijn De Tunes een van de meest populaire muzikale cabarettrio’s van Rotterdam. Het trio bestaat uit Leo Sienot (gitaar/ukelele en mandoline), Emiel Benda (contrabas) en Harry-Jan Bus (accordeon). Samen treden ze op met aanstekelijke en spitsvondige liedjes die aanslaan bij een breed publiek, van jong tot oud. Met De Tunes wordt iedere avond een gezellige avond vol met muziek en cabaret.

 

Over Support Casper

Er is grote vooruitgang geboekt in de behandeling van kanker, maar alvleesklierkanker is vooralsnog een doodvonnis. De vooruitzichten voor de patiënten zijn slecht en de overlevingskansen gering. Prof. dr. Casper van Eijck, dertig jaar als specialist verbonden aan het Erasmus MC, heeft het tot zijn missie gemaakt een behandeling voor de ziekte te vinden. Sinds 2015 voert de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker de campagne ‘Support Casper’ om het baanbrekende onderzoek te financieren en meer aandacht voor de ziekte te vragen. Doel is uiterlijk in 2030 een betaalbare behandeling voor elke patiënt te kunnen bieden. Inmiddels is op kosten van de Stichting een team van wetenschappers hard aan het werk. En met resultaat: viro-en immunotherapie lijken veelbelovend. Meer informatie staat op de website via supportcasper.nl