• Home
  • Bijeenkomst Club Hofplein

Bijeenkomst Club Hofplein

Info

Bijeenkomst Club Hofplein

  • Dinsdag 21 mei 2024
  • 17.00 – 20.00 uur
  • Hofpleintheater (Benthemplein 13)

 

Bereikbaarheid
Het Hofpleintheater bevindt zich in het grote scholencomplex aan het Benthemplein, tussen de scholen Grafisch Lyceum en Zadkine College in.

Het Hofpleintheater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tramhalte Schiekade of Heer Bokelweg – metrostation Stadhuis of Rotterdam Centraal).

Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor en achter het theater. Doordeweeks betaald parkeren tot 23.00 uur (€ 2,76 per uur – zone 711).

 

Over Club Hofplein
Met Club Hofplein creëren bedrijven en organisaties samen met Jeugdtheater Hofplein kansen en mogelijkheden. Meedoen aan de samenleving is van onschatbare waarde voor de groei en ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Bij Hofplein willen we dat de drempel om mee te kunnen doen aan theater zo laag mogelijk is. Dankzij de jaarlijkse financiële bijdrage van Club Hofplein wordt ieder seizoen een speciaal project gerealiseerd om juist díe kinderen en jongeren, voor wie meedoen niet vanzelfsprekend is, deel te laten nemen aan onze activiteiten.

Vanuit gedeelde waarden en sterke schouders kunnen we samen meer betekenen voor kinderen en jongeren uit onze stad. Doe mee, word lid van Club Hofplein en draag bij aan onze gezamenlijke maatschappelijke opgave!

Je bent onderdeel van Club Hofplein vanaf € 500,- per jaar. Wil je meer bijdragen, dat kan natuurlijk altijd.

Club Hofplein komt één keer per jaar samen voor de jaarlijkse Clubbijeenkomst waar je wordt bijgepraat over de concrete impact van Club Hofplein. Daarnaast word je vanzelfsprekend uitgenodigd voor premières, het Open huis en andere theaterbijeenkomsten.

Op 21 mei praten we je in het theater bij over hoe het met Hofplein gaat. Spoileralert: het gaat heel goed en dat delen we ontzettend graag met jullie. Middels een gestaag groeiend aantal projecten in de wijken, mede mogelijk gemaakt door Club Hofplein, weten we inmiddels flink wat nieuwe Hofpleiners en hun families te bereiken. Tijdens de bijeenkomst vertellen we jullie meer over de samenwerking tussen Hofplein en één van deze projecten, de Kinderfaculteit Pendrecht. Dit doen we samen met onze partner in de persoon van Tim Micklinghoff, projectleider van de Kinderfaculteit.

 

Jeugdtheater Hofplein en Kinderfaculteit Pendrecht
De Kinderfaculteit is een project op Zuid in de wijk Pendrecht waar kinderen aan toffe én leerzame activiteiten kunnen meedoen. Het helpt kinderen nieuwsgierig te zijn, dingen te ontdekken en door te zetten. Deelname is gratis omdat het project wordt gefinancierd door Stichting de Verre Bergen. Hofplein is al een aantal jaar partner van de Kinderfaculteit en geeft daar theaterlessen voor kinderen, organiseert voorstellingsbezoeken et cetera.

 

Programma dinsdag 21 mei 2024
17.00 uur: inloop met borrel en happen in de foyer in het Hofpleintheater
17.45 uur: welkom en aanvang programma
19.00 uur: napraten onder genot van een drankje en een kleine maaltijd
20.00 uur: einde avond

 

We kijken er naar uit jullie weer te ontvangen! Aanmelden kan – als je dat nog niet hebt gedaan – eenvoudig door contact op te nemen met Audrey Janssen via a.janssen@jeugdtheaterhofplein.nl of via 010 243 50 55, graag vóór 14 mei a.s.

 

Vanzelfsprekend zijn we blij met jullie steun én breiden dit netwerk graag verder uit. Want we groeien! En we bereiken meer en meer kinderen voor wie meedoen zonder jullie hulp een stuk lastiger is. Neem dus vooral een collega of (zakelijke) relatie mee, die deze avond met Hofplein en het bedrijfsvrienden netwerk moet kennismaken. Geef dat s.v.p. wel vooraf even door aan Audrey.

 

Graag tot 21 mei in het Hofpleintheater!