• Home
  • Goya Dance Studio

Goya Dance Studio

Info

Goya Music Awards

  • 16 juni 2024
  • Show 1: 13.00 – 15.00 uur
  • Show 2: 16.00 – 18.00 uur

 

Deuren open
De aanvangstijd van de voorstelling staat op je ticket. Een half uur voor aanvang gaan de deuren van het theater open en ben je van harte welkom voor een drankje in onze foyer. Het Hofpleintheater ligt in het centrum van Rotterdam, waardoor het soms druk is op de weg. Vertrek dus ruim op tijd. Mocht je onverhoopt toch te laat komen, dan doen we ons best om je alsnog een plek in de zaal te geven. De zaal gaat ongeveer een kwartier voor aanvang open.

 

In het theater
Bij binnenkomst in onze foyer kun je je jas ophangen. Let op, dit is geen bewaakte garderobe.

De toiletten bevinden zich in de foyer én op de entresol.

 

Pin-only
In het Hofpleintheater kan alleen met pin betaald worden.

 

Bereikbaarheid
Het Hofpleintheater bevindt zich in het grote scholencomplex aan het Benthemplein, tussen de scholen Grafisch Lyceum en Zadkine College in.

Het Hofpleintheater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tramhalte Schiekade of Heer Bokelweg – metrostation Stadhuis of Rotterdam Centraal).

Ook is er voldoende parkeergelegenheid voor en achter het theater. Dagelijks betaald parkeren – maandag t/m zaterdag 09.00 – 23.00 uur en zondag 12.00 – 23.00 uur (€ 2,76 per uur – zone 711).

 

Toegankelijkheid
Ben je slecht ter been? Reserveer dan een plekje op rij 14, 15 of 16. Let op; om deze rijen te bereiken neem je enkele traptreden naar beneden. Maak je gebruik van een rolstoel of kan je niet traplopen? Bel dan naar onze kassa om een plek op rij 17 te reserveren. We helpen je graag om de best mogelijke plaatsen te reserveren voor jouw persoonlijke situatie.

Er is een lift aanwezig om de Grote Zaal te bereiken. Geef bij binnenkomst aan dat je graag gebruik wil maken van de lift. Als de zaal open gaat loopt er een collega mee die je naar je plek begeleidt.

Het mindervalide toilet bevindt zich in de foyer op de begane grond.

 

Op zondag 16 juni staat de Goya Music Awards op de planning. Onze dansers nemen je mee in de wereld van de leukste films, de beste muscials en de grootste artiesten! Wat je precies te wachten staat is natuurlijk nog een verassing maar 1 ding kunnen we wel alvast verklappen: het zal nog leuker worden dan vorig jaar al was!

 

Kaarten

Voor vragen over of hulp bij het reserveren van jouw kaartje, kan je contact opnemen met onze publieksservice via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

loading...