Villa Voice

Info

Seizoensafsluiting Villa Voice

  • Zaterdag 22 juni 2024
  • 12.30 uur: theater open
  • 12.45 uur: zaal open
  • 13.00 uur: aanvang voorstelling
  • In de Theaterschool
    Pieter de Hoochweg 222

 

Deuren open
De aanvangstijd van de voorstelling staat op je ticket. Een half uur voor aanvang gaan de deuren van het theater open en ben je van harte welkom voor een drankje in ons Theatercafé. De Theaterschool ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam, waardoor het soms druk is op de weg. Vertrek dus ruim op tijd. Mocht je onverhoopt toch te laat komen, dan doen we ons best om je alsnog een plek in de zaal te geven. De zaal gaat ongeveer een kwartier voor aanvang open.

 

In de Theaterschool
Bij binnenkomst kun je je jas ophangen. Let op, dit is geen bewaakte garderobe.

De toiletten bevinden zich in de hal op de begane grond.

 

Pin-only
In de Theaterschool kan alleen met pin betaald worden.

 

Bereikbaarheid
De Theaterschool is goed bereikbaar met het openbaar vervoer via metrostation Coolhaven (op ongeveer 10 minuten loopafstand) en tramhalte Pieter de Hoochweg (op ongeveer 2 minuten loopafstand).

Ook is er voldoende parkeergelegenheid rondom de Theaterschool en in het tegenovergelegen Lloydkwartier. Op zaterdag is het betaald parkeren tot 23.00 uur (€ 2,76 per uur – zone 540). Je kunt ook gebruik maken van de parkeergarage Q-Park Schiecentrale, op enkele minuten loopafstand. Deze is 24 uur per dag geopend en de tarieven liggen lager dan het parkeren op straat (€ 1,- per 26 minuten met een maximaal dagtarief van €21,-)

 

Toegankelijkheid
Ben je slecht ter been of maak je gebruik van een rolstoel? Bel dan naar onze kassa om een plek te reserveren op een plek die voor jou toegankelijk is. We helpen je graag om de best mogelijke plaatsen te reserveren voor jouw persoonlijke situatie.

 

Leerlingen van Villa Voice laten zien hoe ze zijn gegroeid dit afgelopen seizoen. Met als thema ‘Vriendschap’ laten kinderen en volwassenen hun stem of instrument horen. De voorstelling wordt geopend met zangoptredens van verschillende groepen, van 6+ jaar tot volwassenen, en jong en ‘oud’ laat individuele piano, zang en gitaaroptredens zien.

 

Kaarten

Voor vragen over of hulp bij het reserveren van jouw kaartje, kan je contact opnemen met onze publieksservice via info@jeugdtheaterhofplein.nl of 010 243 50 55.

loading...

 

Cast

Villa Voice Kinderkoor, Villa Voice Tieners, Plusklas, De Nachtegaaltjes, De Zinguïns, Musicalkids, Individuele leerlingen zang, piano en gitaar.

 

Crew

Roosje Slooter, Team Villa Voice