Foei! Een foute voorstelling voor stoute kinderen

Waarom zijn ongezonde dingen het lekkerst en zijn verhalen waar je slim van wordt zo saai? En waarom mag ik niet in mijn neus peuteren terwijl die gemaakt lijkt voor mijn vinger? Kortom, waarom is slecht leuk en goed saai? Zelfbeheersing is moeilijk. Je bent er je hele leven zoet mee.

Jeugdtheatergezelschap BonteHond speelt zondag 20 mei om 15.00 uur in het Hofpleintheater de voorstelling FOEI voor alle stoute en niet zo stoute kinderen vanaf 5 jaar.

Klik hier voor meer info en tickets.

Info

Waarom zijn ongezonde dingen het lekkerst en zijn verhalen waar je slim van wordt zo saai? En waarom mag ik niet in mijn neus peuteren terwijl die gemaakt lijkt voor mijn vinger? Kortom, waarom is slecht leuk en goed saai? Zelfbeheersing is moeilijk. Je bent er je hele leven zoet mee. Jeugdtheatergezelschap BonteHond speelt zondag […]