WINACTIE: WAAR DUIK JIJ DEZE ZOMER IN?

Hofplein Rotterdam en Lemniscaat duiken na de zomer met de voorstelling ‘De duik’ naar het gelijknamige boek van Sjoerd Kuyper en Sanne te Loo het theater in.

Om alvast in de stemming te komen, zijn we benieuwd waar jíj deze zomer in duikt. Pak je camera en gebruik je verbeelding, want de meest spetterende, originele en gekke duiken worden beloond met het boek én 2 vrijkaarten voor de première!

Upload jouw Duik-foto uiterlijk 20 augustus 2017 via Facebook of Instagram met de tags #Deduik @Hofpleinrotterdam en @uitgeverijLemniscaat. De winnaars worden op 27 augustus bekend gemaakt tijdens het ZomerFEEST in het Hofpleintheater.

En houd dus je agenda vrij voor de première op zaterdag 30 september of zondag 1 oktober, want wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars.

De duik. De voorstelling van regisseur Jaco van der Moolen, is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Sjoerd Kuyper met de illustraties van Sanne te Loo, en gaat over het geheim van de Pontjesbrug op Curaçao. Een avontuurlijke voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar. Lees verder…

Info

Hofplein Rotterdam en Lemniscaat duiken na de zomer met de voorstelling ‘De duik’ naar het gelijknamige boek van Sjoerd Kuyper en Sanne te Loo het theater in. Om alvast in de stemming te komen, zijn we benieuwd waar jíj deze zomer in duikt. Pak je camera en gebruik je verbeelding, want de meest spetterende, originele […]