Hofplein blijft theater maken

De nieuwe coronamaatregelen, die afgelopen dinsdag 13 oktober zijn bekendgemaakt, hebben ook gevolgen voor Jeugdtheater Hofplein.

Gelukkig kunnen alle lessen en repetities doorgaan. Ook de voorstellingen in de kleine zaal, het HerfstFEESTival en de vakantieworkshops gaan door.

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten dat De club van lelijke kinderen voorlopig níet verder speelt in de vier weken gedeeltelijke lockdown. Dit weekend speelt onze mega getalenteerde cast een besloten première voor hun families, en we hopen dat we later in november alsnog voor meer publiek kunnen gaan spelen. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met iedereen die al kaartjes heeft gekocht.

Ondanks dat dit een pijnlijk besluit is, blijft Hofplein theater maken. Alles met maximaal 30 personen in een ruimte en met oog op de al geldende coronamaatregelen. Hopelijk zien we je snel bij het HerfstFEESTival, Verhalen uit de hoge hoed en de vakantieworkshops. Want dat kan gewoon, veilig bij Hofplein!

Info

Repetities, lessen, activiteiten en voorstellingen in de kleine zaal gaan door. De club van lelijke kinderen kan voorlopig niet spelen.