Hofpleintheater opgenomen als locatie in parcours van tweede editie Rotterdam Urban Trail

Op zondag 7 mei vindt de tweede editie van de Rotterdam Urban Trail plaats. Dit is een bijzondere loopervaring van ongeveer 10 km door twintig verschillende Rotterdamse gebouwen en plekken. De lopers volgen een route door de binnenstad van Rotterdam en het Hofpleintheater is opgenomen als locatie in dit bijzondere parcours!

De Rotterdam Urban Trail is onderdeel van de landelijke Urban Trail® Series. Na de succesvolle primeur van vorig jaar worden er in 2017 maar liefst 9 Urban Trails georganiseerd. Bij Urban Trail draait het om de unieke ervaring van het stedelijke parcours. Deze route leidt je langs en door allerlei bijzondere locaties, gebouwen en monumenten. Urban Trail is geen wedstrijd, dus er wordt geen tijd bijgehouden.

Meedoen aan de Rotterdam Urban Trail?
Kijk op de website van de organisatie: www.rotterdamurbantrail.nl

Info

Op zondag 7 mei vindt de tweede editie van de Rotterdam Urban Trail plaats. Dit is een bijzondere loopervaring van ongeveer 10 km door twintig verschillende Rotterdamse gebouwen en plekken. De lopers volgen een route door de binnenstad van Rotterdam en het Hofpleintheater is opgenomen als locatie in dit bijzondere parcours! De Rotterdam Urban Trail […]