Hofplein thuis

In het kort

  • Online voorstellingen
  • Online theaterlessen
  • Online proeflessen
  • Thuis opdrachten

Theater in je eigen woonkamer

Onze mooie zaal blijft voorlopig helaas leeg. Als jullie niet naar het theater kunnen komen, dan komen wij naar jullie toe! Op ons YouTube-kanaal vind je ontzettend veel theaterlessen, proeflessen, voorstellingen van verhalen uit de hoge hoed, vlogs en andere filmpjes.

Online voorstellingen

Onze jongste theaterfans kunnen op woensdag 29 december en op woensdag 5 januari genieten van een voorstelling van Scrooge, gespeeld vanuit het Hofpleintheater en live te bekijken via ons YouTube-kanaal.

Daarna genieten van andere verhalen uit de hoge hoed? Bekijk dan onze playlist met acht video’s! Geniet van De gelaarsde kat, Hans en Grietje, Het lelijke eendje, Woeste Willem, De kindereter, Roodkapje, De kleine zeemeermin en Peter en de wolf.

Online theaterlessen

Wil je thuis aan theater blijven doen? Volg dan onze online theaterlessen. Via deze playlist zijn er tientallen lessen te volgen van allerlei verschillende Hofpleindocenten met allemaal verschillende thema’s.

Online proeflessen

Wil je eerst weten of theater iets voor jou is? Volg dan de online proefles. Voor elke leeftijd is er een proefles te volgen. Via deze playlist kan je alle proeflessen bekijken.

Thuis opdrachten

Thuis kan je aan de slag met leuke opdrachten die te maken hebben met de voorstellingen van dit seizoen. Ga aan de slag met het thema tijdreizen van Dr. Proktors Teletijdtobbe, het zottenfestival van De klokkenluider van Rotterdam of word een echte superheld zoals Soda Kid.