Jeugdtheater Hofplein en het coronavirus

Update: 23 maart – De verlenging van de lockdown tot in elk geval 20 april a.s. betekent dat ook Jeugdtheater Hofplein langer voorstellingen opschort. Lessen, repetities en workshops in de vrije tijd vinden in de buitenlucht plaats. Zodra we (binnen) weer kunnen starten laten we dat natuurlijk weten.

 

Voorstellingen

Alle voorstellingen en activiteiten in de periode tot en met 20 april zijn opgeschort. Heb je kaartjes voor een voorstelling of activiteit in die periode? Dan word je per e-mail op de hoogte gehouden van verdere gang van zaken.

 

Lessen en repetities

De theaterlessen en een groot deel van de repetities zijn weer hervat. We gaan buiten aan de slag! Theater maken kan overal, zeker als je het samen doet. Wij gaan theater maken op locatie, laten ons inspireren door de omgeving en de buitenlucht. Per locatie kan de praktische uitvoering verschillen, iedere groep heeft hier per email apart bericht over ontvangen. Het is fantastisch om al die Hofpleiners op allemaal verschillende plekken in en rond Rotterdam weer samen bezig te zien.

 

Natuurlijk houden we rekening met de weersomstandigheden. Bij slecht weer geven we uiterlijk een dag van te voren aan dat de buitenles niet door gaat. Omdat zelfs het beste weerbericht er wel eens naast zit en het soms dus kouder of warmer kan zijn dan opgegeven, raden we je aan om laagjes aan te doen. Er wordt lesgegeven op schoolpleinen, grasvelden en openbare ruimtes. Trek dus vooral buiten-speel-kleren aan die vies kunnen worden.

 

De buitenlessen tellen als volwaardige lessen en worden niet gecompenseerd. Mocht het niet mogelijk zijn om hieraan deel te nemen, laat dit dan schriftelijk weten via kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl of bel ons voor vragen op 010-2435055.

 

Voor nu zeggen we: blijf gezond en let goed op elkaar. We hopen jullie zo snel mogelijk weer te verwelkomen in het Hofpleintheater, zodat we samen kunnen genieten van de kracht van theater.