Jeugdtheater Hofplein en het coronavirus

Update: 14 januari 2022 – Tijdens de persconferentie van 14 januari jl. werd duidelijk dat we de theaterlessen weer kunnen hervatten. Voorstellingen mogen helaas nog niet voor publiek worden gespeeld. Precieze informatie over de activiteiten van Jeugdtheater Hofplein lees je hieronder.

Voorstellingen

Als gevolg van de lockdown moest ook Jeugdtheater Hofplein na zondag 19 december de deuren voor bezoekers sluiten en helaas mogen deze – in elk geval tot 25 januari a.s. – nog niet worden heropend. Bezoekers die kaarten hebben gereserveerd voor een voorstelling in deze periode vragen we om even geduld te hebben. Per e-mail wordt iedereen z.s.m. op de hoogte gebracht over nieuwe speeldata of verdere afhandeling.

 

Lessen en repetities

Vanaf zaterdag 15 januari starten we weer met de theaterlessen op onze verschillende locaties. We kijken er ontzettend naar uit om weer samen met jullie aan de slag te gaan met dat wat wij het liefste doen: theater maken! Er gelden nog wel een aantal maatregelen; iedereen vanaf 13 jaar moet een mondkapje dragen (behalve tijdens de les) en iedereen vanaf 18 jaar moet een coronatoegangsbewijs bij de ingang van de leslocatie laten zien.

Met vragen of voor meer informatie kun je ons bereiken via 010 – 243 5055 of kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl.

Tot in de lessen en hopelijk ook weer tot gauw bij de voorstellingen!