Jeugdtheater Hofplein en het coronavirus

Update: 25 februari – De verlenging van de lockdown tot in elk geval 15 maart a.s. betekent dat ook Jeugdtheater Hofplein langer voorstellingen, lessen, repetities en workshops in de vrije tijd opschort. Zodra we weer kunnen starten laten we dat natuurlijk weten.

Voorstellingen

Alle voorstellingen en activiteiten in de periode tot en met 15 maart zijn opgeschort. Heb je kaartjes voor een voorstelling of activiteit in die periode? Dan word je per e-mail op de hoogte gehouden van verdere gang van zaken.

 

Lessen en repetities

Alle lessen en repetities zijn voorlopig opgeschort. Wekelijks ontvang je van ons een Hofplein-thuis bericht met toffe theatertips en andere kunstactiviteiten waarmee je zelf thuis theater kan maken. We houden je per e-mail op de hoogte van nieuws.

 

We vinden het ontzettend jammer dat we onze Hofpleiners en bezoekers de komende periode niet in persoon kunnen ontmoeten. Voor nu zeggen we: blijf gezond en let goed op elkaar. We hopen jullie zo snel mogelijk weer te verwelkomen in het Hofpleintheater, zodat we samen kunnen genieten van de kracht van theater.