Jeugdtheater Hofplein en het coronavirus

Update: 20 september 2021 – De nieuwe versoepelingen die zijn aangekondigd per 25 september betekenen dat wij weer voorstellingen mogen spelen voor volle zalen. Er hoeft in het theater geen 1,5 meter afstand gehouden te worden en ook zijn mondkapjes niet meer nodig. Wel moeten wij voorlopig een Coronatoegangsbewijs vragen via de CoronaCheck-app.

 

Voorstellingen

Vanaf 25 september werken wij met de CoronaCheck-app. Dit betekent dat je, als je 13 jaar of ouder bent, de QR-code in de CoronaCheck-app nodig hebt om het Hofpleintheater binnen te gaan. Wij werken voorlopig met deze methode. In elk geval tot november, dan laat de overheid weten of nieuwe versoepelingen kunnen en ook of het testen voor toegang nog nodig is. Hierdoor kunnen wij iedereen een veilig bezoek aan het theater geven. De 1,5 meter afstand en mondkapjes zijn daardoor niet meer noodzakelijk binnen. Dit mag natuurlijk nog wel als je jezelf daar prettig bij voelt. Dit betekent dat we alle stoelen weer mogen gebruiken in het theater, zonder afstand ertussen, waardoor er ontzettend veel kaartjes voor allemaal leuke voorstellingen beschikbaar zijn gekomen. Heb je al in onze agenda gekeken? Dr. Proktors Teletijdtobbe. De Klokkenluider van Rotterdam. Sint Sing Along. De hoed, de pet en de Buggy. De groenste voorstelling EVER. Soda Kid. En voor de allerjongste theaterfans spelen we elke maand een nieuwe voorstelling Verhalen uit de hoge hoed.

 

Lessen en repetities

De theaterlessen en de repetities vinden allemaal weer (binnen) plaats. Wij kijken er naar uit om weer met elkaar ín de zalen, studio’s en op het podium theater te gaan maken!

 

Voor nu zeggen we: blijf gezond en let goed op elkaar.