Jeugdtheater Hofplein en het coronavirus

Update: 26 november 2021 – De verscherpte maatregelen die zijn aangekondigd per zondag 28 november hebben ook weer gevolgen voor Jeugdtheater Hofplein. Hieronder lees je hier meer over.

Voorstellingen

Voor het bezoeken van onze voorstellingen in het Hofpleintheater blijft het Coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht voor publiek vanaf 13 jaar. Daarnaast moet je weer een mondkapje dragen in het Hofpleintheater en de Theaterschool, behalve als je zit. Ook moeten we in de zaal weer 1,5 meter afstand houden, waardoor we minder bezoekers kunnen ontvangen. In de foyer blijven de verplichte vaste zitplaatsen van kracht.

Jeugdtheater Hofplein mag vanaf zondag 28 november tot 17.00 uur open zijn. Reeds geplande avondvoorstellingen worden zoveel mogelijk veranderd in matineevoorstellingen. Iedereen met kaartjes voor een avondvoorstelling wordt zo snel mogelijk geïnformeerd over de wijzigingen voor zijn of haar reservering.

Lessen en repetities

Deelnemers en spelers vanaf 18 jaar in de vrije tijd (lessen, producties, workshops) hebben een CTB nodig. Hieronder vallen ook ouders die meedoen aan de peutertheaterlessen of bij de kinderfeestjes zijn. Wachtende ouders van deelnemers en spelers hebben zowel op de Theaterschool als in het Hofpleintheater een CTB nodig.

Jeugdtheater Hofplein mag vanaf zondag 28 november tot 17.00 uur open zijn. Dit heeft gevolgen voor de theaterlessen op verschillende locaties die soms ook na 17.00 uur gepland staan. Deze gevolgen worden op dit moment in kaart gebracht en leerlingen worden zo snel mogelijk geïnformeerd over de specifieke gevolgen per groep.

 

Mondkapjes

In ons theater en op de Theaterschool moeten weer mondkapjes gedragen worden door iedereen vanaf 13 jaar, behalve als je zit.

 

Met vragen of voor meer informatie kun je ons bereiken via 010 – 243 5055 of kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl.

Graag tot bij de lessen, repetities en voorstellingen. Voor nu zeggen we: blijf gezond en let goed op elkaar.