Jeugdtheater Hofplein en het coronavirus

Lees meer over Theater bij jou thuis, onze maatregelen en veel gestelde vragen.

Jeugdtheater Hofplein volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM waarmee de verspreiding van het coronavirus moet worden voorkomen. Als gevolg hiervan zijn alle activiteiten van Jeugdtheater Hofplein opgeschort, in elk geval tot 1 juni a.s.
Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die Hofplein online is gestart zodat je thuis gewoon verder kunt met theater en verder geven we antwoord op veel gestelde vragen.

HOFPLEIN GAAT DOOR: ONLINE THEATER THUIS

  • Theaterles bij jou thuis
  • Werkdagen 16.00 uur( 6+)
  • Zaterdag 12.00 uur: (12+)

VERHALEN UIT DE HOGE HOED

Stip en Stippel toveren iedere zondag om 11:00 uur een verhaaltje uit de hoge hoed op je beeldscherm!

QUARANTAINEKNUTSELS

Knutsel je eigen Club van lelijke kinderen en maak kans op kaartjes voor de voorstelling!

Veel gestelde vragen 

Alle voorstellingen zijn tot 1 juni a.s. opgeschort. Heb jij kaarten voor een van onze voorstellingen in deze periode dan word je per email geïnformeerd dat deze voorstelling of presentatie niet door gaat.

We gaan proberen zo veel mogelijk voorstellingen en presentaties te verplaatsen. Gekochte kaarten blijven geldig op de nieuwe datum. De komende tijd gaan we per voorstelling bekijken of verplaatsing mogelijk is. Zodra dit duidelijk is ontvang je hierover opnieuw een email.

Wij weten dat voor velen van jullie de voorstelling of eindpresentatie hét moment is waarop je schittert op het toneel. Hét moment waarop je eindelijk applaus ontvangt van familie, vrienden en het grote publiek. We streven er naar om de repetities zo goed mogelijk te hervatten en eindpresentaties en de geannuleerde voorstellingen in te halen wanneer de situatie het toelaat en we weer bij elkaar kunnen komen.

Jeugdtheater Hofplein is bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 17:00 uur via ons telefoonnummer 010 – 243 50 55 of per email via info@jeugdtheaterhofplein.nl

Deelnemers en spelers kunnen het kantoor van de afdeling Jeugdtheater bereiken via kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl.

Ook voor de culturele instellingen is deze tijd moeilijk, net als voor heel veel andere ondernemers en mensen. Kun jij iets voor Hofplein doen? Jazeker!!

Je kunt helpen door Hofplein via onze socials te volgen en berichten te delen met jouw netwerk. Positieve aandacht helpt om nu deze periode met elkaar door te komen én om straks zoveel mogelijk mensen weer te laten weten dat onze activiteiten verder gaan.

En, help ons vooral door weer te komen kijken naar voorstellingen of mee te doen aan theaterlessen als we die hervatten.

Of vier alvast onze verjaardag mee door een donatie te doen voor onze nieuwe stoelenactie. Want die gaat door! De stoelen blijven op dit moment dan wel leeg, maar ze zijn nog steeds heel erg aan vervanging toe. En elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd!