Jeugdtheater Hofplein en het coronavirus

Lees meer over Theater bij jou thuis, onze maatregelen en veel gestelde vragen

Update: 3 juli – Jeugdtheater Hofplein is weer open! Wij hebben heel veel zin om alle Hofpleiners, ons publiek, vrienden en relaties weer in levende lijve te zien op de verschillende locaties. Natuurlijk nemen we hierbij alle geldende maatregelen in acht. Het is heel goed nieuws dat kinderen tot 12 jaar geen afstand meer hoeven te houden tot andere kinderen en volwassenen. En jongeren van 12 tot 18 jaar hoeven dat onderling niet langer te doen. Kinderen en jongeren kunnen bij Hofplein dus weer ‘normaal’ theater maken en kijken!

Onze volwassen bezoekers begroeten we nog steeds op anderhalve meter afstand voor jouw en onze gezondheid. Ook bij het placeren in de zaal wordt de 1,5 m afstand tussen volwassenen en tussen jongeren en volwassenen gehandhaafd.

Het kan zijn dat we een checkgesprek met je moeten voeren voordat je het theater kan bezoeken. De gegevens van dit gesprek bewaren we niet, in lijn met de AVG-wet.

Inschrijven en contributie nieuwe seizoen

Schrijf je in via de website voor seizoen 2020-2021, de factuur ontvang je voor aanvang van het seizoen. Wanneer Hofplein opnieuw gedwongen wordt om de activiteiten te staken vanwege maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, wordt de contributie voor seizoen 2020-2021 voor de gemiste lessen en repetities naar rato in mindering gebracht op de totale contributie, minus een “starttarief” van 15%. Het starttarief bestaat uit de reeds gemaakte kosten voordat activiteiten begonnen zijn. Het is een percentage van de contributie, omdat deze voor de verschillende activiteiten uiteen loopt. Meer informatie hierover vind je als tijdelijke wijziging opgenomen in onze algemene voorwaarden.

 

HOFPLEIN GAAT DOOR: ONLINE THEATER THUIS

Bekijk het grote aanbod online spel- dans- en zanglessen en doe mee!

VERHALEN UIT DE HOGE HOED

Stip en Stippel toveren een verhaal uit de hoge hoed naar jouw beeldscherm.

QUARANTAINEKNUTSELS

Knutsel je eigen Club van lelijke kinderen en maak kans op kaartjes voor de voorstelling!

Veel gestelde vragen 

Alle voorstellingen zijn tot 1 juni 2020 opgeschort. Heb jij kaarten voor een van onze voorstellingen in deze periode dan word je per email geïnformeerd dat deze voorstelling of presentatie niet door gaat.

We gaan proberen zo veel mogelijk voorstellingen en presentaties te verplaatsen. Gekochte kaarten blijven geldig op de nieuwe datum. De komende tijd gaan we per voorstelling bekijken of verplaatsing mogelijk is. Zodra dit duidelijk is ontvang je hierover opnieuw een email.

Wij weten dat voor velen van jullie de voorstelling of eindpresentatie hét moment is waarop je schittert op het toneel. Hét moment waarop je eindelijk applaus ontvangt van familie, vrienden en het grote publiek. We streven er naar om de repetities zo goed mogelijk te hervatten en eindpresentaties en de geannuleerde voorstellingen in te halen wanneer de situatie het toelaat en we weer bij elkaar kunnen komen.

Jeugdtheater Hofplein is bereikbaar op werkdagen van 9:00 – 17:00 uur via ons telefoonnummer 010 – 243 50 55 of per email via info@jeugdtheaterhofplein.nl

Deelnemers en spelers kunnen het kantoor van de afdeling Jeugdtheater bereiken via kantoor@jeugdtheaterhofplein.nl.

Ook voor de culturele instellingen is deze tijd moeilijk, net als voor heel veel andere ondernemers en mensen. Kun jij iets voor Hofplein doen? Jazeker!!

Je kunt helpen door Hofplein via onze socials te volgen en berichten te delen met jouw netwerk. Positieve aandacht helpt om nu deze periode met elkaar door te komen én om straks zoveel mogelijk mensen weer te laten weten dat onze activiteiten verder gaan.

En, help ons vooral door weer te komen kijken naar voorstellingen of mee te doen aan theaterlessen als we die hervatten.

Of vier alvast onze verjaardag mee door een donatie te doen voor onze nieuwe stoelenactie. Want die gaat door! De stoelen blijven op dit moment dan wel leeg, maar ze zijn nog steeds heel erg aan vervanging toe. En elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd!