Jeugdtheater Hofplein speelt Heftige Hersens en Edulicious tijdens Onderwijsfestival Rotterdam

Jeugdtheater Hofplein vult ook dit jaar een deel van het programma in van Onderwijs Festival Rotterdam dat op vrijdag 5 oktober plaatsvindt in KINO. Met twee voorstellingen in het programma krijgen de deelnemers aan het festival op een verrassende en creatieve wijze een kijkje in het brein, maar ook in de dagelijkse onderwijspraktijk.

HEFTIGE HERSENS

Ben jij wat je doet? Ben jij een optelsom van je acties? Ben jij je brein?

De voorstelling Heftige Hersens is gebaseerd op het gelijknamige succesvolle boek, dat door Wetenschapsjournalist Mark Mieras en striptekenaar Jan Bart Dieperink is geschreven.
Zes acteurs van Jeugdtheater Hofplein zetten samen met Mark Mieras en Jan Bart Dieperink een gedeelte van het boek op toneel en spiegelen de toeschouwer herkenbare, soms hilarische momenten voor.

EDULICIOUS

Na het succes van de eerder door Jeugdtheater Hofplein gemaakte voorstelling De Rotterdamse leraar makes it happen staat in de voorstelling Edulicious de Pabo student centraal. Via grappige sketches en liedjes is ook hier de herkenbaarheid groot voor een ieder. Edulicious wordt gespeeld door zes acteurs en leerlingen van Jeugdtheater Hofplein.

Klik hier voor meer informatie.

Info

Jeugdtheater Hofplein vult ook dit jaar een deel van het programma in van Onderwijs Festival Rotterdam dat op vrijdag 5 oktober plaatsvindt in KINO. Met twee voorstellingen in het programma krijgen de deelnemers aan het festival op een verrassende en creatieve wijze een kijkje in het brein, maar ook in de dagelijkse onderwijspraktijk. HEFTIGE HERSENS […]