Kans op sneeuw op Tweede Kerstdag

Deze kerstvakantie had in het teken moeten staan van De klokkenluider van Rotterdam, de kerstvoorstelling van dit jaar. Helaas gaan alle voorstellingen tot en met 14 januari 2022 niet door vanwege de afgekondigde lockdown.

We willen jullie wel graag laten genieten van theater met kerst. Daarom laten wij op Tweede Kerstdag, de gehele dag, een oude kerstvoorstelling zien via ons YouTube-kanaal, namelijk: Kans op sneeuw.

    De voorstelling:
    Code oranje is vervangen door code rood, scholen zijn gesloten en er worden bergen zout gestrooid. Trek je sokken over je broek, verstop je neus in je sjaal en haal je dikste kersttrui uit de kast. Wees voorzichtig want het wordt de ijzigste winter van de eeuw. Het enige wat deze koude winter een beetje leuk kan maken is… een flink pak sneeuw!

    De burgers van het stadje Dwingeland zijn zeer ontevreden. Ze willen dat de burgemeester de winter afschaft, anders schaffen zij háár af. Ga mee op avontuur met de officiële, belangrijke, gemeentelijke delegatie naar Meneer de Winter. Een zware tocht die stiekem ook afgelegd wordt door de niet zo officiële en gemeentelijke, maar ontzettend belangrijke kinderen Lenn en Jerry. Wie ontmoet als eerste Meneer de Winter? Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk, of bij Meneer de Winter toch wel?

Veel van jullie zullen deze voorstelling van seizoen 2017/2018 nog kennen en voor sommigen zal de voorstelling totaal nieuw zijn. In beide gevallen is het leuk om weer te kunnen genieten van de magie van theater met kerst. Houd dus onze social media-kanalen in de gaten en geniet van de voorstelling!

Jeugdtheater Hofplein wenst jullie en al jullie geliefden prettige feestdagen en een goed 2022 toe.

Info

Op Tweede Kerstdag zenden wij de hele dag een oude voorstelling uit: Kans op sneeuw